Κλειστό Γυμναστήριο Αμυγδαλεώνα: Αγνοείται η τύχη του…

Η ανάρτηση του προέδρου του τοπικού συμβουλίου Αμυγδαλεώνα Δημήτρη Πουρσαϊτίδη με τα δικαιολογημένα παράπονα για τις καθυστερήσεις και τις υποσχέσεις που δεν υλοποιήθηκαν…

Τα μεγάλα και δικαιολογημένα παράπονα των κατοίκων του Αμυγδαλεώνα για τη συνεχιζόμενη ταλαιπωρία που υφίστανται οι αθλητές της περιοχής, εξαιτίας του γεγονότος ότι στο κλειστό Γυμναστήριο του Αμυγδαλεώνα δεν ολοκληρώθηκαν ακόμα οι εργασίες της ενεργειακής αναβάθμισης, συνεχίζονται…

Το έργο εξακολουθεί να είναι ημιτελές, παρά τις διάφορες υποσχέσεις που έχουν δοθεί, και όσο διαρκεί η «εξορία» του ΑΟ Αμυγδαλεώνα από το «σπίτι» του τόσο περισσότερα προβλήματα δημιουργούνται. Τα παράπονα του προέδρου του τοπικού συμβουλίου Δημήτρη Πουρσαϊτίδη, έτσι όπως εκφράστηκαν στη σελίδα του Αμυγδαλεώνα στο fb είναι χαρακτηριστικά:

«Σεπτέμβριος , ο μήνας που κάνουμε όνειρα και βάζουμε στόχους… Ο μήνας που ξεκινούν τα σχολεία αλλά και οι αθλητικές δραστηριότητες, που όμως βρίσκουν το κλειστό γυμναστήριο του Αμυγδαλεώνα με τις πόρτες κλειστές, λόγω κατασκευής της ενεργειακής αναβάθμισης .

Μια ενεργειακή αναβάθμιση που «κόλλησε» μόλις ξεκίνησε! Δυστυχώς ξεκινά δύσκολα κι αυτή η χρονιά για τους αθλητές, προπονητές, γονείς και σωματείο .

Δεν ξέρουμε πότε και αν θα ξανά αρχίσουν οι εργασίες. Έχει καταντήσει το «το γεφύρι της Άρτας» με αποτέλεσμα την μετανάστευση των αθλητών και του σωματείου. Πρέπει επιτέλους οι υπεύθυνοι να ασχοληθούν σοβαρά με το πρόβλημα που προέκυψε και να δώσουν λύση όσο γρηγορότερα γίνεται.

Καλώς ή κακώς το κλειστό γυμναστήριο υπάρχει στον Αμυγδαλεώνα , τι να κάνουμε…

Δεν πρέπει να χαθεί μια προσπάθεια που ξεκίνησε εδώ και αρκετά χρόνια για το καλό του Τόπου και των Αθλητών μας».