Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας 14.06.2023 [όλα τα θέματα]

Διαβάστε αναλυτικά τα 11 θέματα της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίασης του Σώματος

Μην Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023 στις 19:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου, πρόκειται να συνεδριάσουν δια ζώσης τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας.

Η ημερήσια διάταξη

  1. 5η Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Καβάλας οικονομικού έτους 2023
  2. Απευθείας αγορά τμήματος αγροτεμαχίου
  3. Μείωση ή απαλλαγή από τα τέλη καθαριότητας σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες για το έτος 2023
  4. Έγκριση Πρακτικού 124ης Συνεδρίασης Επιτροπής Κυκλοφορίας και Προσβασιμότητας
  5. 4η Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Καβάλας έτους 2023
  6. Έγκριση ανάληψης του κόστους λειτουργίας και συντήρησης του νέου Μουσικού Σχολείου Καβάλας
  7. Έγκριση πρόσληψης προσωπικού με σύμβαση μίσθωσης έργου ενός (1) ατόμου για το συγχρηματοδοτούμενο έργο “Cities4Her: An inter-municipal youth-led forum for substantive gender equality in local decision-making” του προγράμματος CERV («Πολίτες, Ισότητα, Δικαιώματα και Αξίες»)
  8. Ανάκληση της αριθ. 79/2023 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας που αφορά την «Έγκριση της υπ’ αριθ. 21/2023 απόφασης, του Δ. Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτική Κοινωνική Αλληλεγγύη – Προσχολική Αγωγή Καβάλας» του Δήμου Καβάλας με θέμα «1η Αναμόρφωση Πίνακα 5Α περί στοχοθεσίας οικονομικών αποτελεσμάτων 2023» μετά την ανάκληση της εν λόγω απόφασης από το ΔΣ του νομικού προσώπου και λήψη νέας
  9. Έγκριση πρόσληψης προσωπικού με σύμβαση μίσθωσης έργου ενός (1) ατόμου για το συγχρηματοδοτούμενο έργο “JuniorXpress: A youth-led civic coaching driver for enhanced childowned local governance” του προγράμματος CERV («Πολίτες, Ισότητα, Δικαιώματα και Αξίες»)
  10. Έκθεση Πεπραγμένων της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για το έτος 2022
  11. Σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου Καβάλας και του Δικτύου Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη με διακριτικό τίτλο «ΔΕΠΑΝ» για την υλοποίηση της μελέτης με τίτλο «ΜΕΛΕΤΗ ΣΤΑΤΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ» και ορισμός μελών με τους αναπληρωτές του στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης»

Οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου μεταδίδονται ζωντανά μέσω του διαδικτύου στη διεύθυνση της ιστοσελίδας του Δήμου Καβάλας εδώ και μέσω facebook εδώ.