Επίσκεψη του Γιάννη Εριφυλλίδη στη Λαϊκή Αγορά της Καβάλας [φωτογραφίες]

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας συνομίλησε με παραγωγούς και μικροπωλητές, στους οποίους διένειμε ενημερωτικά έντυπα με τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού «Η Καβάλα Μπροστά»

Τη Λαϊκή Αγορά της Καβάλας επισκέφθηκε το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023 ο υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας, Γιάννης Εριφυλλίδης, συνοδευόμενος από πολυπληθή ομάδα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού «Η Καβάλα Μπροστά».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας συνομίλησε με παραγωγούς και μικροπωλητές, στους οποίους οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι διένειμαν ενημερωτικά έντυπα με τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού.

Πολλοί ήταν εκείνοι ανάμεσα στους επαγγελματίες της Λαϊκής Αγοράς και τους Καβαλιώτες που του ευχήθηκαν εγκάρδια καλή επιτυχία και εξέφρασαν την ελπίδα ότι μόνο με έναν νέο Δήμαρχο η Καβάλα θα κάνει βήματα μπροστά.

Το πρόγραμμα της υπόλοιπης ημέρας περιέλαβε επισκέψεις σε καφέ της παραλιακής και συμμετοχή στον Πανηγυρικό Εσπερινό στο παρεκκλήσι της Αγίας Σοφίας, Πίστης, Ελπίδας και Αγάπης πλησίον του εντευκτηρίου του Φυσιολατρικού Ομίλου Καβάλας, στο πανηγύρι του Συλλόγου Αγίας Βαρβάρας-Πεντακοσίων και στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ στο Πάρκο Φαλήρου.