Δάνης Τσιγαρατζόγλου: Ένας νεαρός Μηχανολόγος-Μηχανικός στον συνδυασμό του Μάκη Παπαδόπουλου για τον Δήμο Καβάλας

Ποιος είναι ο Δάνης (Δανιήλ) Τσιγαρατζόγλου ο οποίος συστρατεύεται με τον «Τόπο της Ζωής μας» ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας, Μάκης Παπαδόπουλος καλωσορίζει στην ομάδα των υποψηφίων του συνδυασμού «Ο Τόπος της Ζωής μας» τον Δάνη (Δανιήλ) Τσιγαρατζόγλου, Μηχανολόγο-Μηχανικό.

Ποιος είναι ο Δάνης (Δανιήλ) Τσιγαρατζόγλου

Ο Δάνης (Δανιήλ) Τσιγαρατζόγλου γεννήθηκε το 1996 και είναι γιος του Νικολάου Τσιγαρατζόγλου, δικηγόρου και της Αναστασίας Μαχιά, δικηγόρου-εκπαιδευτικού. Μεγάλωσε στην Καβάλα και φοίτησε στο 10ο Δημοτικό, 4ο Γυμνάσιο (Ζουμπουλάκειο) και 1ο Γενικό Λύκειο Καβάλας.

Συμμετείχε και διακρίθηκε επανειλημμένα τόσο σε σχολικό όσο και σε Πανελλήνιο επίπεδο μέσω διαγωνισμών (Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία, Euroscola, Βουλή των Εφήβων, ΠΔΒ κ.ά.).

Έπειτα, συνέχισε τις σπουδές του στην Πολυτεχνική Σχολή Ξάνθης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης ως Μηχανολόγος-Μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης, συμμετέχοντας παράλληλα σε ερευνητικές ομάδες, εμβαθύνοντας στη λειτουργία των Η/Υ, τον δυναμικό προγραμματισμό και τα πληροφοριακά συστήματα.

Ταυτόχρονα, ασχολείται με τη συγγραφή του πρώτου του βιβλίου (αστυνομικό μυθιστόρημα), ενώ συμμετέχει σε ομάδες βιντεοπαιχνιδιών παγκόσμιας εμβέλειας με νικηφόρα δράση και κατάκτηση σημαντικών επάθλων.

«Θέλω να ευχαριστήσω και προσωπικά τον Δάνη (Δανιήλ) Τσιγαρατζόγλου για την εμπιστοσύνη που δείχνει σε εμένα και την παράταξή μας, αλλά και για την απόφασή του να δώσει μαζί μας τη “μάχη” των δημοτικών εκλογών του 2023», αναφέρει ο κ. Παπαδόπουλος στο μήνυμά του.