Μάκης Παπαδόπουλος: Δεσμευόμαστε για άμεση λύση στο στεγαστικό πρόβλημα του Ειδικού Νηπιαγωγείου Καβάλας

«Η πραγματική λύση στο πρόβλημα θα δοθεί με την αλλαγή διοίκησης στον Δήμο Καβάλας»: Η τοποθέτηση του υποψήφιου Δημάρχου Καβάλας για το Ειδικό Νηπιαγωγείο

Τη δέσμευσή του για άμεση και κατάλληλη λύση στο στεγαστικό πρόβλημα του Ειδικού Νηπιαγωγείου Καβάλας εξέφρασε ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Ο Τόπος της Ζωής μας», Μάκης Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Μάκη Παπαδόπουλου

Η απόφαση της απερχόμενης διοίκησης του Δήμου να τοποθετήσει… κοντέινερ (!) για να… στεγάσει το Ειδικό Νηπιαγωγείο στο Περιγιάλι, το μοναδικό ειδικό νηπιαγωγείο του Νομού Καβάλας, είναι τουλάχιστον απαράδεκτη.

Για ακόμη μία φορά, ο κακός προγραμματισμός και η καθυστέρηση στην επίλυση ενός γνωστού προβλήματος με τις αίθουσες του Ειδικού Νηπιαγωγείου οδηγεί σε μία κακή, καθαρά αντι-παιδαγωγική απόφαση σε βάρος εκπαιδευτικών και μαθητών 4-7 ετών με ειδικές ανάγκες.

Και φυσικά δείχνει την ανάλγητη αντιμετώπιση από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή ενός τόσο ευαίσθητου προβλήματος, που αφορά παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Εμείς δεσμευόμαστε για άμεση επίλυση του προβλήματος με τη στέγαση και την αυλή του Ειδικού Νηπιαγωγείου αμέσως μετά τις δημοτικές εκλογές, σε συνεργασία με εκπαιδευτικούς και γονείς.

Ωστόσο, η πραγματική λύση στο πρόβλημα θα δοθεί με την αλλαγή διοίκησης στον Δήμο Καβάλας.