Σταματία Θεμελή: Με τον Γιάννη Εριφυλλίδη για την καθαρότητά του και τα όνειρά του για την Καβάλα

Ποια είναι η Σταματία Θεμελή η οποία συστρατεύεται ως υποψήφια τοπική σύμβουλος στη Δημοτική Κοινότητα Καβάλας με τον ανεξάρτητο δημοτικό συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά»

Η Σταματία Θεμελή συστρατεύεται ως υποψήφια τοπική σύμβουλος στη Δημοτική Κοινότητα Καβάλας με τον ανεξάρτητο δημοτικό συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά» με επικεφαλής τον ανεξάρτητο υποψήφιο Δήμαρχο Καβάλας, Γιάννη Εριφυλλίδη.

«Πιστεύουμε ότι η εργατικότητα, οι εμπειρίες της από τη ζωή στη Σουηδία, η μεγάλη αγάπη και το ενδιαφέρον της για τα παιδιά και η μεγάλη αγάπη της για την Καβάλα καθιστούν τη Σταματία Θεμελή πολύτιμη συνεργάτιδα για την υλοποίηση του προγράμματός μας σε όλους τους τομείς αρμοδιότητας του Δήμου Καβάλας, ιδιαίτερα για την κοινωνική πολιτική και την τήρηση όλων των δεσμεύσεών μας για μια νέα αρχή για την πόλη και την περιοχή μας. Σταματούλα, καλωσόρισες στη μεγάλη ανεξάρτητη αυτοδιοικητική ομάδα μας», αναφέρει ο κ. Εριφυλλίδης στο μήνυμά του.

H Σταματία Θεμελή συστήνεται με τα δικά της λόγια

Ονομάζομαι Σταματία (Σταματούλα) Θεμελή. Γεννήθηκα και πήγα σχολείο στην Ελευθερούπολη Παγγαίου.

Αμέσως μετά τον γάμο μου με τον Σωτήρη Θεμελή, φύγαμε μετανάστες στη Σουηδία. Επιστρέψαμε το 1972 στην Ελλάδα. Για 34 χρόνια δούλεψα στην Καβάλα, κρατώντας παιδάκια, προσφέροντάς τους την αγκαλιά και την αγάπη μου.

Έχω έναν γιο, μια κόρη και τέσσερις εγγονούλες.

Αποφάσισα να ακολουθήσω τον Γιάννη Εριφυλλίδη, γιατί πίστεψα στην καθαρότητά του και στα όνειρά του για μια Καβάλα, που θα είναι χαρά μας, να είμαστε κάτοικοί της. Είμαι δίπλα του με όλη μου την καρδιά!