Γιάννης Προμούσας: Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας. Με γεμίζει δύναμη αλλά και ευθύνη

Το «ευχαριστώ» του Γιάννη Προμούσα μετά τον πρώτο κύκλο των δημοτικών εκλογών και το μήνυμα για τη δεύτερη Κυριακή της κάλπης

Ο Γιάννης Προμούσας αναδείχτηκε δεύτερος στη Δημοτική Ενότητα Καβάλας με την παράταξη του Θόδωρου Μουριάδη «Σύγχρονος Δήμος», με 891 σταυρούς, γεγονός που τον «βάζει» και στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο της Καβάλας.

Ο κ. Προμούσας ευχαριστεί όλους όσοι και όσες τον τίμησαν με την ψήφο τους, ενώ τους καλεί την ερχόμενη, δεύτερη εκλογική Κυριακή να «επισφραγίσουμε και να ανανεώσουμε την εμπιστοσύνη μας στον Θόδωρο Μουριάδη».

Το «ευχαριστώ» του Γιάννη Προμούσα

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που δείξατε στο πρόσωπό μου. Ο πρώτος κύκλος των δημοτικών εκλογών με βρίσκει ψηλά στις προτιμήσεις και ακόμη ψηλότερα στις προσδοκίες σας. Με γεμίζει δύναμη, αλλά συγχρόνως τεράστια ευθύνη, ώστε να φανώ συνεπής στις δεσμεύσεις και τους στόχους που θέσαμε εξαρχής. Υπόσχομαι να συνεχίσω να σας εκπροσωπώ με αποφασιστικότητα, δυναμισμό και αποτελεσματικότητα.

Ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα δεν έχει κριθεί ακόμη. Οι Καβαλιώτες έδειξαν με ένα μεγάλο ποσοστό 38,69%, ποιος θα είναι και πάλι ο Δήμαρχος της επομένης πενταετίας, αλλά απομένει ένας δεύτερος γύρος εκλογών, ώστε να επισφραγίσουμε και να ανανεώσουμε την εμπιστοσύνη μας, στον Δήμαρχό μας, τον Θόδωρο Μουριάδη.

Σας καλώ όλους να συστρατευτούμε και να αγωνιστούμε ενωμένοι για την τελική νίκη!