Κυριάκος Σταυρίδης: Η εμπιστοσύνη σας ήταν για εμένα πολύτιμη. Σας ευχαριστώ θερμά

Ο πρώτος σε σταυρούς στη Δημοτική Ενότητα Καβάλας ευχαριστεί όλους όσοι και όσες τον στήριξαν στην αυτοδιοικητική εκλογική αναμέτρηση της 8ης Οκτωβρίου

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους όσοι τον στήριξαν στην αυτοδιοικητική εκλογική αναμέτρηση της 8ης Οκτωβρίου 2023 απευθύνει ο Κυριάκος Σταυρίδης, ο οποίος αναδείχτηκε πρώτος σε σταυρούς με τον «Σύγχρονο Δήμο» στη Δημοτική Ενότητα Καβάλας, ενώ παράλληλα ζητάει και τη δεύτερη εκλογική Κυριακή «τη συμμετοχή και τη στήριξή σας για να συνεχίσουμε και να ενδυναμώσουμε τον Δήμο Καβάλας».

Το «ευχαριστώ» του Κυριάκου Σταυρίδη

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023, οι συνδημότες εμπιστεύθηκαν γι’ ακόμη μια φορά εμένα προσωπικά και τον συνδυασμό «Σύγχρονος Δήμος» με επικεφαλής τον Δήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Μουριάδη, δίνοντάς μας την απαραίτητη ώθηση για την πρώτη θέση στην εκλογική αναμέτρηση.

Η εκτίμηση στη δουλειά μας αυτά τα τελευταία 4 χρόνια στο τιμόνι του Δήμου, ο ζήλος και η δημιουργικότητα αυτής της ομάδας και η εμπιστοσύνη σε αυτήν, φάνηκε ξεκάθαρα με το εκλογικό αποτέλεσμα και το μεγάλο ποσοστό που μας έδωσε. Συγχαρητήρια σε όλους τους συνυποψηφίους που κατάφερε ο καθένας με τη σειρά του μια μικρή εκλογική νίκη!

Η επιλογή ήταν… και αυτή την Κυριακή θα είναι πιο ξεκάθαρη και για τον λόγο αυτό ζητάμε τη συμμετοχή και τη στήριξή σας για να συνεχίσουμε και να ενδυναμώσουμε τον Δήμο Καβάλας.

Ευχαριστώ θερμά όσους με εμπιστεύθηκαν ξανά και με τίμησαν με την ψήφο τους. Η εμπιστοσύνη σας ήταν για εμένα πολύτιμη! Με αισιοδοξία και περισσότερη δύναμη, που εσείς μας δώσατε, προχωράμε στην επόμενη αναμέτρηση της Κυριακής 15 Οκτωβρίου. Ο αγώνας συνεχίζεται με στόχο τη νίκη!