Ένας «ΦΙΛΟΣ» (και) του Πολιτισμού της Καβάλας

Ο Σύλλογος Αδελφοποίησης Καβάλας-Νυρεμβέργης χορήγησε 1.000 ευρώ στο ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας για το Φεστιβάλ Cosmopolis

Με τον πρόεδρο του Συλλόγου Αδελφοποίησης Καβάλας-Νυρεμβέργης «ΦΙΛΟΣ», Σωτήρη Ξώγνο, συναντήθηκε το πρωί της Παρασκευής 17 Μαΐου 2024 ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, προκειμένου να τον ευχαριστήσει για την κατάθεση χρηματικής χορηγίας ύψους 1.000 ευρώ προς το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας.

Η εν λόγω οικονομική ενίσχυση αφορά στη διοργάνωση του φετινού Φεστιβάλ Cosmopolis, το οποίο, όπως επισήμανε ο κ. Ξώγνος, «διακρίνεται για την ποιότητα, το ισχυρό καλλιτεχνικό του αποτύπωμα στην ευρύτερη περιοχή της Καβάλας και την εξωστρέφειά του».

Ο κ. Μουριάδης με τη σειρά του, παρουσία του προέδρου του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας, Αρχέλαου Γράνα και του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Cosmopolis, Άλκη Ζοπόγλου, σημείωσε πως «η συγκεκριμένη κίνηση από τον Σύλλογο Αδελφοποίησης Καβάλας-Νυρεμβέργης “ΦΙΛΟΣ” καταδεικνύει, για μία ακόμη φορά, ότι οι συμπατριώτες στη Γερμανία παρακολουθούν στενά τα τεκταινόμενα στη γενέτειρά τους, γνωρίζουν τη σοβαρή προσπάθεια που γίνεται στον τομέα του Πολιτισμού και θέλουν να στηρίξουν, με κάθε τρόπο, τις επιλογές μας».

*Φωτογραφία: Κώστας Σαραϊδάρης