Δραστηριότητες δημάρχου Νέστου 27 Δεκεμβρίου 2018-6 Ιανουαρίου 2019

1.067.000 ευρώ στον δήμο Νέστου για τις περίπου 300 πλημμυροπαθείς οικογένειες-Παράταση στην κήρυξη έκτακτης ανάγκης, σε ετοιμότητα ο δήμος για το νέο κύμα κακοκαιρίας

Διαβάστε αναλυτικά τις δραστηριότητες του δημάρχου Νέστου, Βαγγέλη Τσομπανόπουλου και της Δημοτικής Αρχής το χρονικό διάστημα από τις 27 Δεκεμβρίου 2018 μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2019.

Νέα παράταση έκτακτης ανάγκης για τον δήμο Νέστου

Εγκρίθηκε εκ νέου παράταση έκτακτης ανάγκης για τον Δήμο Νέστου μετά από αίτημά του (έληγε στις 28/12/2018) μέχρι τις 28/03/2019 πράγμα που σημαίνει πως ο Δήμος επωφελείται σημαντικά ιδιαίτερα σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης όπως οι πρόσφατες χιονοπτώσεις.

1.067.000 ευρώ στον Δήμο Νέστου για τους πλημμυροπαθείς-Άμεση χορήγηση στους δικαιούχους

Πολύ σημαντική ήταν η εξέλιξη σχετικά με το θέμα κάλυψης των δαπανών και αντικατάστασης οικοσκευών ύστερα από  την τελευταία καταστροφική πλημμύρα στον Δήμο (28/6/2018) αφού εγκρίθηκε η επιχορήγηση από το Υπουργείο Εσωτερικών στον Δήμο μας, ποσού ύψους 1.067.000 ευρώ. Η Δημοτική αρχή καθώς και ο Δήμαρχος Νέστου προσωπικά μετά από έγκαιρες, συντονισμένες και συνεχείς ενέργειες αλλά και λεπτούς χειρισμούς κήρυξαν το Δήμο σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και παρόλο την έλλειψη προσωπικού συστάθηκαν  δύο επιτροπές με υπαλλήλους του Δήμου και επικεφαλείς τους δημοτικούς συμβούλους κ. Τουμπεκτσή και κ. Παπαθεοδώρου, οι  οποίοι πολύ γρήγορα έκαναν την αποτίμηση των καταστροφών σε οικοσκευές  όχι μόνο στην Χρυσούπολη αλλά και σε όλα τα χωριά του Δήμου, η οποία και εστάλη εγκαίρως στο Υπουργείο Εσωτερικών. Σε επικοινωνία μάλιστα που είχε ο Δήμαρχος Νέστου, Βαγγέλης Τσομπανόπουλος με τους βουλευτές του νομού Καβάλας, κατάφερε να είναι ο Δήμος από τους πρώτους Δήμους (ακόμη και αυτών της Αθήνας) που επιχορηγήθηκε και μάλιστα με το σημαντικό αυτό ποσό, το οποίο μέσα στον Ιανουάριο θα μπορούν να εισπράξουν οι δικαιούχοι, οι οποίοι είναι σχεδόν 300 οικογένειες (περίπου 600.000 ευρώ αντιστοιχούν στην Χρυσούπολη, 300.000 ευρώ στο Χρυσοχώρι και τα υπόλοιπα σε άλλα χωριά του Δήμου).

Η «Σοφία» ήρθε και στον Δήμο Νέστου-Σε απόλυτη ετοιμότητα ο Δήμος, σε 24ωρη επιφυλακή ο δήμαρχος, αντιδήμαρχοι και υπάλληλοι του Δήμου

Σύσκεψη στο Γραφείο του Δημάρχου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου με τον Δήμαρχο και όλους τους Αντιδημάρχους προκειμένου να συντονίσουν την επιχείρηση αντιμετώπισης της επερχόμενης κακοκαιρίας «Σοφία» ύστερα από ενημέρωση του κ. Κιβράκη-Υπεύθυνο της Πολιτικής Προστασίας Καβάλας.

Την επόμενη ημέρα από τις 6 το πρωί με επικεφαλής τον Δήμαρχο Νέστου, Βαγγέλη Τσομπανόπουλο και τους Αντιδημάρχους κ. Παπαθεοδώρου και κ. Καϊντατζόπουλο στο Δημαρχείο στήθηκε κέντρο συντονισμού αντιμετώπισης των χιονοπτώσεων, οι οποίες έκαναν την εμφάνισή τους με σφοδρότητα αρχικά στην Κεραμωτή, στο Χαϊδευτό και στον πρώην Δήμο Ορεινού και στη συνέχεια στους Γιακάδες και στη πόλη της Χρυσούπολης. Τρεις αλατιέρες του Δήμου επιχειρούσαν με ρίψη αλατιού καθώς επίσης και μια αλατιέρα της Περιφέρειας, η οποία επιχειρούσε στο πρώην Δήμου Ορεινού. Με τις  συντονισμένες προσπάθειες και την αυτοθυσία του προϊστάμενου κ. Σιδηρόπουλου Θεόφιλου, των υπαλλήλων-οδηγών της καθαριότητας (κ. Μόσχου-κ. Κανδυλάκη-κ. Πατσίλα-κ. Μέλα) διατηρήθηκε όλο το οδικό δίκτυο του Δήμου καθαρό και προσβάσιμο. Το ίδιο επιχειρήθηκε και στον πρώην Δήμο Ορεινού όπου όλα τα μηχανήματα του Δήμου ήταν εκεί και φρόντισαν ώστε να υπάρχει πρόσβαση και στο Κέντρο Υγείας της Σταυρούπολης.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας αλατιέρες επιχειρούσαν στο οδικό δίκτυο της Χρυσούπολης-Κεραμωτής, μέσα στην πόλη της Χρυσούπολης και τους Γιακάδες. Το ίδιο επαναλήφθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της ημέρας των Φώτων ρίχνοντας αλάτι στην πόλη της Χρυσούπολης και σε όλο το οδικό δίκτυο.

Επιπλέον λόγω της έκτακτης ανάγκης που βρίσκεται ο Δήμος επιστρατεύτηκαν ιδιώτες με μηχανήματα προκειμένου να συμβάλλουν στην διάνοιξη δρόμων προς τις κτηνοτροφικές μονάδες στον πρώην Δήμο Ορεινού.

Στον Μητροπολίτη Στέφανο ο δήμαρχος Νέστου για την ονομαστική του εορτή

Ο Δήμαρχος Νέστου, Βαγγέλης Τσομπανόπουλος συνοδευόμενος από τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Βαλσαμίδη επισκέφθηκαν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ι.Μ.Φ.Ν.Θ. κ. Στέφανο στην Καβάλα για την ονομαστική του εορτή  (Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου) προκειμένου να του ευχηθούν.

Τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο για το 2018 εν μέσω ευχών και σημαντικών θεμάτων

Το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο για το 2018 του Δήμου Νέστου συνεδρίασε την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου όπου ανταλλάχθηκαν και ευχές μεταξύ του Δημάρχου Νέστου, Βαγγέλη Τσομπανόπουλο και των αρχηγών των δύο παρατάξεων αλλά και των συμβούλων.

Στα ημερησίας διάταξης θέματα:

  • Ορίστηκε Αντιπρόεδρος στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΝ ο κ. Μαυροθαλασσίτης Νικόλαος
  • Εγκρίθηκε η έκτακτη επιχορήγηση των Σχολικών Μονάδων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Νέστου με το ποσό των 8.000 ευρώ για συντηρήσεις
  • Εγκρίθηκε η έκτακτη επιχορήγηση των Σχολικών Μονάδων του 2ου και του 5ου Δημοτικού Σχολείου Χρυσούπολης με το ποσό των 7.000 ευρώ για ελαιοχρωματισμούς των κτηρίων
  • Εγκρίθηκε η δημιουργία νέων ειδικοτήτων για το ΕΠΑΛ για τη σχολική χρονιά 2019-2020 (Νηπιοβρεφοκόμων κ.α.)
  • Εγκρίθηκε ο κανονισμός λειτουργίας του ΚΗΦΗ
  • Εγκρίθηκε η αγορά ακινήτου με δημοπρασία για τη δημιουργία κοιμητηρίων ΡΟΜΑ στο Χρυσοχώρι
  • Εγκρίθηκε η ανάδειξη αναδόχου για τη «Προμήθεια Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Ιατρικού Εξοπλισμού» ύψους 44.000 ευρώ με το πρόγραμμα ΕΛΛΑΔΑ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
  • Εγκρίθηκε η παραλαβή του έργου «Κατασκευή Αρδευτικού Δικτύου Αγροκτήματος Λεκάνης»

Μεγάλη επιτυχία για τη Νύχτα της Παράδοσης στον Δήμο Νέστου-Ανάσα για τους επαγγελματίες της περιοχής

Η πιο φωτεινή νύχτα του Δήμου Νέστου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου όπου πεζοδρομήθηκαν οι οδοί Βενιζέλου και Ηφαίστου. Χορευτικά τμήματα Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου, παιδικοί χοροί από σχολές χορού της Χρυσούπολης, διασκεδαστές και εμψυχωτές και Πολιτιστικοί Σύλλογοι που πρόσφεραν παραδοσιακά εδέσματα συνέβαλαν όλοι τα μέγιστα ώστε να ψυχαγωγηθούν μικροί και μεγάλοι που γέμισαν τους κεντρικούς δρόμους της Χρυσούπολης μέχρι αργά το βράδυ δίνοντας παράλληλα πνοή ζωής στους καταστηματάρχες της πόλης αφού είδαν στα μαγαζιά τους σημαντική κίνηση. Στην πλατεία Ηρώων πραγματοποιήθηκε συναυλία από τους  «ΘΡΑΝΞ ΠΑΝΚC» αλλά και από τον Saske ο οποίος κατάγεται από την περιοχή, οι οποίοι ξεσήκωσαν τους παρευρισκομένους. Παράλληλα λειτούργησε bazaar από τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων Χρυσούπολης, ενώ ο Δήμος Νέστου πρόσφερε κόκκινο κρασί.

Ο Δήμος Νέστου βράβευσε τους νεοεισαχθέντες φοιτητές του-Πλήθος κόσμου γέμισε ασφυκτικά το θέατρο  

Το βράδυ της Παρασκευής 28 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία για 3η συνεχόμενη φορά η βράβευση των νέων φοιτητών του Δήμου Νέστου, στο Δημοτικό Θέατρο Χρυσούπολης. Πλήθος φοιτητών και γονέων παρέστησαν στην βράβευση γεμίζοντας ασφυκτικά το θέατρο. Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του Δημάρχου Νέστου όπου συνεχάρη τους νέους φοιτητές ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η ομιλία του Διευθυντή του Γενικού Λυκείου Χρυσούπολης κ. Κάντα. Αργότερα πραγματοποιήθηκε συναυλία από το συγκρότημα Underhill West όπου ενθουσίασε το κοινό. Ακολούθησε η βράβευση των φοιτητών από τον Δήμαρχο Νέστου όπου τους απένειμε έπαινο κι ένα αναμνηστικό-συμβολικό καραβάκι από μάρμαρο του Νέστου για το ταξίδι τους στη φοιτητική ζωή. Στους πρώτους δύο νεοεισαχθέντες (Παπαστεργίου από το ΓΕΛ και Αθανασιάδου από το ΕΠΑΛ) ο Δήμαρχος δώρισε και από ένα λάπτοπ. Μεταξύ των παρευρισκομένων στην εκδήλωση παρέστησαν και οι Αντιδήμαρχοι κα Ψυλλίδου, κ. Παπαθεοδώρου, κα Κοσμίδου, κ.Σαββαΐδης, η πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας κα Χατουτσίδου, η Αντιπρόεδρος της ΕΥΝΕΣΤΙΑ κα Αργυρέλη και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Μαυροθαλασσίτης και κ. Βαλσαμίδης, ο πρώην Δήμαρχος Κεραμωτής κ. Μαρινάκης, οι Διευθυντές του ΓΕΛ κ. Κάντας και του ΕΠΑΛ κ. Πετρούσης και πολλοί καθηγητές των δύο Λυκείων.

Οι «Μπαμπουσιαραίοι» ήρθαν στη Χρυσούπολη για τα Χριστούγεννα της Παράδοσης

Το Διονυσιακό έθιμο «Μπαμπουσιαραίοι» αναβίωσε στη Χρυσούπολη το πρωί του Σαββάτου 29 Δεκεμβρίου, από την Πολιτιστική Στέγη Νέου Ερασμίου Δήμου Ξάνθης. Παραδοσιακοί χοροί και τραγούδια της Ανατολικής Θράκης πλαισίωσαν την εκδήλωση ενώ πολλοί ήταν οι πολίτες που διασκέδασαν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Ποντιακά έθιμα του 12ημερου των Χριστουγέννων αναβίωσαν στον Δήμο Νέστου στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων

Στο Δημοτικό Θέατρο Χρυσούπολης πραγματοποιήθηκε η αναβίωση των ποντιακών εθίμων του 12ημέρου των Χριστουγέννων από τους Συλλόγους Ποντίων Νέστου και Αγίου Δημητρίου Κοζάνης στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου. Το έθιμο των «Μωμόγερων» παρουσίασε ο Σύλλογος Αγίου Δημητρίου Κοζάνης στο θέατρο και όχι στην οδό Βενιζέλου λόγω των καιρικών φαινομένων ενώ ο Σύλλογος Ποντίων Νέστου παρουσίασε ποντιακά έθιμα των Χριστουγέννων. Πλήθος κόσμου παρέστη στο θέατρο μεταξύ αυτών και ο Δήμαρχος Νέστου, Βαγγέλης Τσομπανόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι κα Κοσμίδου, κα Ψυλλίδου, κ. Παπαθεοδώρου, κ. Σαββαΐδης, η πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας κα Χατουτσίδου και η Αντιπρόεδρος κα Αργυρέλη.

Στον τελικό κυπέλλου μεταξύ των Α.Σ. Χρυσοχωρίου και Κεραμωτής ο δήμαρχος Νέστου

Στον τελικό κυπέλλου μεταξύ των ποδοσφαιρικών ομάδων Χρυσοχωρίου και Κεραμωτής που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Αγιάσματος την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου, παρέστη ο Δήμαρχος Νέστου, Βαγγέλης Τσομπανόπουλος, ο οποίος και απένειμε το κύπελλο στην ομάδα της Κεραμωτής, η οποία ήταν η νικήτρια του αγώνα. Πλήθος κόσμου παρέστη στο γήπεδο μεταξύ αυτών και οι Αντιδήμαρχοι κ. Παπαθεοδώρου και κ. Καϊντατζόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΥΝΕΣΤΙΑ κ. Χατζηγερακούδης και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Μαυροθαλασσίτης.

Ο δήμαρχος Νέστου στην Ιερά Μητρόπολη Καβάλας για την κοπή πίτας από τον Μητροπολίτη Στέφανο

Παραμονή Πρωτοχρονιάς, ο Δήμαρχος Νέστου, Βαγγέλης Τσομπανόπουλος συνοδευόμενος από τον δημοτικό σύμβουλο κ. Βαλσαμίδη Νίκο παρέστησαν στη Μητρόπολη Καβάλας όπου πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ι.Μ.Φ.Ν.Θ κ. Στέφανο, μετά από πρόσκλησή του, όπου παρέλαβαν το κομμάτι του Δήμου ενώ αντάλλαξαν μεταξύ των ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά.

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον δήμαρχο Νέστου

Σύλλογοι του Δήμου, δεκάδες παιδιά αλλά και η Φιλαρμονική του Δήμου έψαλαν τα κάλαντα στον Δήμαρχο Νέστου, την παραμονή Πρωτοχρονιάς. Ο Δήμαρχος Νέστου τους υποδεχόταν στο γραφείο του με ευχές και κεράσματα. Η Φιλαρμονική στη συνέχεια σκόρπισε πρωτοχρονιάτικες μελωδίες στους δρόμους της πόλης με το τρενάκι του Δήμου.

Παράδειγμα προς μίμηση κοινωνικής προσφοράς από επαγγελματία της περιοχής

Η επιχείρηση ΨΥΚΤΟSERVICE του κ. Καλεάδη δώρισε δύο κλιματιστικά σε δύο οικογένειες-δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Στην παράδοση παρέστη και ο Δήμαρχος Νέστου, ο οποίος ευχαρίστησε την επιχείρηση για την υποδειγματική αυτή κίνηση κοινωνικής προσφοράς. Στην παράδοση παρέστη ακόμη και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Σαββαΐδης.

Ο δήμαρχος έσπασε το ρόδι για το καλό της νέας χρονιάς

Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς τελέσθηκε δοξολογία στο Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στη Χρυσούπολη. Πλήθος κόσμου παρέστη στην εκκλησία μεταξύ αυτών και οι Αρχές του τόπου, ο Δήμαρχος Νέστου Βαγγέλης Τσομπανόπουλος, ο Ταξίαρχος κ. Γκράνας, ο πατέρας Τιμόθεος, ο πρώην Δήμαρχος Κεραμωτής κ. Μαρινάκης, οι Αντιδήμαρχοι και οι δημοτικοί σύμβουλοι. Αργότερα μετέβησαν στο Δημαρχείο μεταξύ αυτών και πολλοί πολίτες όπου εκεί ο Δήμαρχος Νέστου έσπασε το ρόδι ενώ ο πατέρας Τιμόθεος ευλόγησε την πίτα. Ακολούθησε μια λιτή δεξίωση όπου ανταλλάχθηκαν ευχές και σχέδια για το νέο έτος. Τυχερή του φλουριού ήταν η γραμματεία του τμήματος Καθαριότητας.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Νέστου με τον Ταξίαρχο κ. Γκράνα μετέβησαν στο Γηροκομείο το οποίο επισκέφθηκε και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ι.Μ.Φ.Ν.Θ. κ. Στέφανος προκειμένου να ανταλλάξουν όλοι ευχές με τους τροφίμους του Ιδρύματος αλλά και τον πατέρα Παύλο.

Πρώτος έκοψε την πίτα του για τη νέα χρόνια ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ερατεινού

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ερατεινού έκοψε την πίτα του την Παρασκεύη 4 Ιανουαρίου στον χώρο του Συλλόγου του. Στην κοπή πίτας παρέστη μεταξύ πλήθος προσκεκλημένων και ο Δήμαρχος Νέστου, Βαγγέλης Τσομπανόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι κ. Καραγεωργίου και κ. Καϊντατζόπουλος και ο πρόεδρος της ΕΥΝΕΣΤΙΑ κ. Χατζηγερακούδης.

Με κάθε λαμπρότητα και επισημότητα και φέτος τα Θεοφάνεια στην Κεραμωτή

Την Κυριακή 6 Ιανουαρίου, ανήμερα των Θεοφανείων, πραγματοποιήθηκε με κάθε επισημότητα η δοξολογία στον Ιερό Ναό του Σωτήρος στην Κεραμωτή, ενώ αργότερα ακολούθησε ο καθιερωμένος αγιασμός των υδάτων στο γραφικό προβλήτα της Κεραμωτής όπου νεαροί βούτηξαν στην θάλασσα παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες για να πιάσουν τον σταυρό. Πλήθος κόσμου παρέστη όπως κάθε χρόνο στο λιμάνι μεταξύ αυτών και ο Δήμαρχος Νέστου Βαγγέλης Τσομπανόπουλος με σύσσωμη την δημοτική του ομάδα. Η Φιλαρμονική του Δήμου συνόδευσε με λαμπρότητα την ιερή πομπή. Ο Δήμος Νέστου φρόντισε και φέτος για 2η χρονιά να μοιραστεί στους πιστούς αγιασμός σε μικρά μπουκαλάκια, ειδικά φιλοτεχνημένα. Η δε Αντιδήμαρχος Κεραμωτής κα Κοσμίδου Λαρίσα η οποία φρόντισε την άψογη οργάνωση και τον συντονισμό για την ημέρα αυτή, δώρισε μια εικόνα στον νεαρό που έπιασε τον σταυρό καθώς και μπουρνούζια σε όσους βούτηξαν στα παγωμένα νερά της Κεραμωτής. Η ίδια οργάνωσε δεξίωση στο Δημαρχείο Κεραμωτής για τις αρχές και τους επισήμους.

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι εκδηλώσεις του δήμου «Ο Δήμος Νέστου γιορτάζει τα Χριστούγεννα της Παράδοσης»

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του Δήμου για τα Χριστούγεννα οι οποίες ήταν  πολυήμερες αφού ξεκίνησαν από την 1η του Δεκέμβρη και πολυποίκιλες καλύπτοντας τα ενδιαφέροντα όλων των ηλικιών των συμπολιτών μας. Συναυλίες, θέατρα, παραδοσιακές εκδηλώσεις, παιδικές παραστάσεις, εκδηλώσεις θρησκευτικού ενδιαφέροντος, αθλητικές εκδηλώσεις, εκδηλώσεις κοινωνικής προσφοράς σε ευπαθείς συντοπίτες μας, κ.α. κάλυψαν ένα φάσμα ενδιαφερόντων που άφησε ικανοποιημένους τους δημότες της περιοχής και όχι μόνο σε μια πόλη επαρκώς στολισμένη ενισχύοντας στο πνεύμα των εορτών. Ο Δήμαρχος Νέστου, Βαγγέλης Τσομπανόπουλος ευχαρίστησε ιδιαίτερα την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κα Ψυλλίδου η οποία είχε τον συντονισμό όλων των εκδηλώσεων με μεγάλη επιτυχία. Ευχαρίστησε ακόμη όλους τους Συλλόγους του Δήμου που συνέδραμαν στις εκδηλώσεις του, τους εθελοντές συμπολίτες, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, σχολές και ομάδες, το Α.Τ. Χρυσούπολης, τους υπαλλήλους του Δήμου, το ΚΑΠΗ και τα μέλη του, τα σχολεία της περιοχής και τους Παιδικούς Σταθμούς, την Αντιδήμαρχο Κεραμωτής κα Κοσμίδου, τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Καϊντατζόπουλο, την Φιλαρμονική του Δήμου και όλους τους πολίτες που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις του Δήμου.

Αυξανομένη και συνεχής η ζήτηση επανάληψης των παραστάσεων του «ΡΑΟΥΣ»

Κοντεύει ένας μήνας από την πρεμιέρα που δόθηκε από το Θεατρικό Εργαστήρι της Αναπτυξιακής με το έργο «ΡΑΟΥΣ» των Ρέππα-Παπαθανασίου σε σκηνοθεσία του Γιώργου Τσομπανόπουλου κι ακόμη συνεχίζεται η ζήτηση προκειμένου να δοθούν νέες παραστάσεις αφού πολλοί δεν κατάφεραν να βρουν ένα εισιτήριο από τις 5 sold out παραστάσεις. Ο καλλιτεχνικός διευθυντής και σκηνοθέτης καθώς και οι συνεργάτες του θα εξετάσουν τις επόμενες ημέρες πιθανές ημερομηνίες διεξαγωγής των παραστάσεων ενώ θα ενημερώσουν έγκαιρα το θεατρόφιλο κοινό του Δήμου. Το θεατρικό εργαστήρι τις επόμενες ημέρες προγραμματίζει κοπή πίτας όπου εκεί θα οριστικοποιηθούν και οι αποφάσεις για το μέλλον του… «ΡΑΟΥΣ».

*Δελτίο Τύπου