Δραστηριότητες δημάρχου Νέστου 18-24 Φεβρουαρίου 2019

Επικερδής για τον δήμο Νέστου η συμμετοχή του στο συνέδριο για τη βιώσιμη διαχείριση νερού στη λίμνη Πλαστήρα και στην τουριστική έκθεση στο Βουκουρέστι

Διαβάστε αναλυτικά τις δραστηριότητες του δημάρχου Νέστου, Βαγγέλη Τσομπανόπουλου και της Δημοτικής Αρχής το χρονικό διάστημα από τις 18-24 Φεβρουαρίου 2019.

Καταβολή αναδρομικών δώρων στους εργαζόμενους της ΕΥΝΕΣΤΙΑ

Εκπρόσωποι των εργαζομένων του Ν.Π.Δ.Δ. ΕΥΝΕΣΤΙΑ παρουσία του προέδρου κ. Χατζηγερακούδη και του προϊσταμένου κ. Καλιντζόγλου συνάντησαν τον Δήμαρχο Νέστου Βαγγέλη Τσομπανόπουλο, στο γραφείο του την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου προκειμένου να συζητήσουν για την καταβολή των αναδρομικών δώρων ποσού ύψους 54.000 ευρώ. Ο Δήμαρχος Νέστου διαβεβαίωσε την πρόθεσή του να τους καταβληθούν αλλά σε δόσεις εντός του 2019.

Συνέδριο για τη βιώσιμη διαχείριση νερού με τη συμμετοχή του Δημάρχου Νέστου

Στο διήμερο συνέδριο της ΚΕΔΕ που πραγματοποιήθηκε στη Λίμνη Πλαστήρα συμμετείχαν ο Δήμαρχος Νέστου, Βαγγέλης Τσομπανόπουλος μαζί με τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Βαλσαμίδη Νίκο την Παρασκευή 22 και το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου. Το θέμα του συνεδρίου αφορούσε τη «Βιώσιμη Διαχείριση του Νερού, Εθνική Ευθύνη-Κοινωνική Ανάγκη».

Το καιρικό φαινόμενο «Ωκεανίς» επισκέφθηκε και τον Δήμο Νέστου

Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου, ο Δήμος Νέστου επηρεάστηκε στα ορεινά του από το καιρικό φαινόμενο «Ωκεανίς» όπου χιόνισε για ακόμη μια φορά  κυρίως στις περιοχές  Λεκάνη, Διπόταμο και  Πλαταμώνα. Τα εκχιονιστικά και οι αλατιέρες του Δήμου ήταν σε άμεση ετοιμότητα. Εργαζόμενοι του Δήμου επιχειρούσαν με επικεφαλείς τους Αντιδημάρχους κ. Παπαθεοδώρου και τον κ. Καϊντατζόπουλο από νωρίς. Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου υπήρχε παγετός στο Διπόταμο όπου παρενέβη  για ακόμη μια φορά η αλατιέρα του Δήμου υπό την εποπτεία του Αντιδημάρχου κ. Παπαθεοδώρου.

Με επιτυχία ο ετήσιος χορός του πολιτιστικού συλλόγου Ν. Καρυάς

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Καρυάς διοργάνωσε χορό ενόψει των αποκριών στο χώρο του Συλλόγου τους, το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου. Πλήθος κόσμου παρέστη στην επιτυχημένη εκδήλωση μεταξύ αυτών και η Αντιδήμαρχος κα Κοσμίδου Λαρίσα.

Με επιτυχία η εκδήλωση κοπής πίτας στο Στεγνό

Την πίτα του έκοψε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Στεγνού, την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, στον χώρο του Συλλόγου με μεγάλη επιτυχία. Τον Δήμο Νέστου εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος κ. Παπαθεοδώρου Κ.

Ημερίδα για τον «Κλεισθένη» στην Κομοτηνή παρουσία εκπροσώπων του Δήμου Νέστου

Την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε  ενημερωτική ημερίδα στην Κομοτηνή με θέμα τις «Θεσμικές Αλλαγές και εκλογικά με το Πρόγραμμα Κλεισθένης ν. 4555/18». Πραγματοποιήθηκαν διάφορες εισηγήσεις σχετικά με την εκλογική διαδικασία και τις τροποποιήσεις αυτής  όπως της κας Μαυρογιάννη Μαρίας-Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Εσωτερικών αλλά και υπαλλήλων του Υπουργείου. Από τον Δήμο Νέστου συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος κ. Σαββαΐδης και οι δύο νομικοί, η κα Καγιά και η κα Καραλίδου.

Επιτυχής η συμμετοχή του Δήμου Νέστου στην έκθεση στο Βουκουρέστι

Την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου, αναχώρησε η τουριστική ομάδα του Δήμου προκειμένου να συμμετάσχει στην διεθνή τουριστική έκθεση που έλαβε χώρα στο Βουκουρέστι. Η τουριστική ομάδα απαρτιζόταν από τον πρόεδρο της Τουριστικής Επιτροπής κ. Χατζηγερακούδη Ιωάννη, την κα Δεληγιάννη Λεμονιά και τον κ. Στράτζαλη Νίκο. Η παρουσία τους εκεί προσέλκυσε πλήθος επισκεπτών που με ενδιαφέρον ενημερωνόταν μέσα από το πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό του Δήμου για τον Δήμο.

*Δελτίο Τύπου