Ο δήμος Νέστου βράβευσε τις «δικές» του γυναίκες με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Βραβεύτηκαν γυναίκες οι οποίες διακρίθηκαν καθεμιά για την προσφορά της σε διάφορους τομείς-Αναλυτικά τα ονόματα-Οι δραστηριότητες του δημάρχου Νέστου και της Δημοτικής Αρχής το χρονικό διάστημα 4-12 Μαρτίου 2019

Ο Δήμος Νέστου και ο Δήμαρχος, Βαγγέλης Τσομπανόπουλος προσωπικά, γιόρτασαν τη Γιορτή της Γυναίκας, όπως της αξίζει να τιμηθεί, για την προσφορά της στην κοινωνία. Ο Δήμαρχος Νέστου μοίρασε λουλούδια σε μικρές καλαίσθητες γλάστρες σε όλες τις υπαλλήλους του Δήμου ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας 8 του Μάρτη.

Την ίδια ημέρα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε εκδήλωση προς τιμήν των γυναικών του Δήμου Νέστου. Πλήθος κόσμου γέμισε ασφυκτικά το Δημοτικό Θέατρο Χρυσούπολης. Βραβεύτηκαν γυναίκες που διακρίθηκαν καθεμιά σε κάθε τομέα εργασίας αλλά και προσφοράς. Κατά τον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα της γυναίκας και στο ιστορικό της ημέρας. Ακολούθησε ο πρώην δήμαρχος Κεραμωτής κ. Μένανδρος Μαρινάκης που συγκίνησε με την ομιλία του σχετικά με τον ρόλο και την προσφορά της γυναίκας στο κοινωνικό γίγνεσθαι.

Στη συνέχεια ακούστηκαν τραγούδια προς τιμήν της γυναίκας από μουσικούς καλλιτέχνες της περιοχής (Ευθυμίου Βαγγέλης, Τσιβώνης Αποστόλης, Γιαννουλίδου Κατερίνα). Ο Δήμαρχος απένειμε ως βραβεία, αγαλματίδια που απεικόνιζαν το σώμα της γυναίκας εμπνευσμένο από την Αρετή Δερμιντζάκη, δωρεά της επιχείρησης Δερμιντζάκη. Παράλληλα στην είσοδο του Θεάτρου σε κάθε γυναίκα προσφερόταν από ένα τριαντάφυλλο.

Οι γυναίκες οι οποίες βραβεύτηκαν

ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΘΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» -ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΟΥΚΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΘΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» -ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΠΟΥΛΟΥΚΤΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΘΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» -ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΣΑΜΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΘΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» -ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΒΑΡΔΑΚΗ-ΘΩΜΑΪΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΘΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» -ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΛΕΠΙΔΑ-ΜΠΑΚΕΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ»
ΧΡΥΣΑΛΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ»
ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ»
ΜΟΡΤΖΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ»
ΛΙΟΥΧΑΡΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ»
ΓΑΤΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ»
ΒΑΒΑΚΑ –ΓΡΑΒΑΝΗ ΠΑΓΩΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ»
ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ»
ΖΗΝΑ ΜΑΡΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ»
ΝΙΚΑΚΗ ΑΡΙΣΤΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ»
ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΙΟΡΔΑΝΟΥΛΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ»
ΤΣΙΜΠΕΡΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΘΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» – ΔΙΕΘΥΝΤΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
ΔΟΜΙΝΑΡΗ-ΜΕΡΣΙΝΟΓΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ»
ΣΑΜΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ»
ΣΟΦΙΑΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ»
ΤΡΑΚΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ»
ΖΑΧΑΡΗ ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ»
ΔΟΜΙΝΑΡΗ ΑΓΛΑΪΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ»
ΑΦΕΝΤΟΥΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ»
ΣΥΝΑΝΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ»
ΠΑΜΠΟΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ»
ΖΙΑΚΟΥ ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ»
ΑΡΑΜΠΑΤΖΑΚΗ ΠΕΡΖΟΥΛΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ»
ΜΠΑΡΑΚΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ»
ΤΖΑΡΙΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ»
ΣΚΟΡΔΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ»
ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ»
ΚΛΕΑΝΘΙΔΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ»
ΝΙΚΟΥ ΑΘΗΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ»
ΔΕΡΜΙΝΤΖΑΚΗ-ΝΑΣΣΟΥ ΑΡΕΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ»
ΖΩΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ»
ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ- ΚΕΡΑΜΑΡΗ ΕΛΕΝΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΤΟΜΕΑΣ»
ΘΩΜΟΓΛΟΥ ΜΑΛΑΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ»
ΔΗΜΗΤΡΑΚΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ»
ΚΟΣΜΙΔΟΥ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΟΜΟΓΕΝΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ»
ΗΛΙΑΔΗ ΕΛΕΝΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΓΥΝΑΙΚΑ ΡΟΜΑ»
ΦΟΥΚΑ ΕΛΕΝΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ»
ΚΩΤΣΑ ΑΝΑΣΤΑΣΤΙΑ

ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΚΑΧΕΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ-ΣΩΜΑΤΕΙΑ»
ΓΙΑΝΝΙΚΗ ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ-ΣΩΜΑΤΕΙΑ»
ΝΤΑΛΑΚΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ»
ΠΑΠΑΔΑΚΗ-ΠΑΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ»
ΑΞΙΩΤΟΥ ΕΛΕΝΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ»
ΤΣΕΝΤΕΜΕΪΔΟΥ ΘΕΟΠΟΥΛΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ»
ΧΟΥΡΜΟΥΖΙΑΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΜΟΥΣΙΚΟΣ»
ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ»
ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΖΑΦΕΙΡΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ»
ΣΚΡΑΠΑΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ»
ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ»

Διαβάστε αναλυτικά τις δραστηριότητες του δημάρχου Νέστου, Βαγγέλη Τσομπανόπουλου και της Δημοτικής Αρχής το χρονικό διάστημα 4-12 Μαρτίου 2019.

Παράνομη χωματερή από επιτήδειους στο Αγίασμα παραλίγο να οδηγήσει σε περιπέτειες τη Δημοτική Αρχή αλλά και τους πολίτες

Άρχισε η επιχείρηση μεταφοράς απορριμμάτων που παράνομα  πολίτες εναπόθεσαν δημιουργώντας χωματερή, προκαλώντας εστία μόλυνσης στην είσοδο του χωριού του Αγιάσματος, ενώ πολλές φορές έγιναν στο σημείο απόπειρες εμπρησμού. Η παράλογη αυτή ενέργεια είχε ως αποτέλεσμα να κινδυνεύσει ο Δήμος με πρόστιμα και εισαγγελική παρέμβαση. Η επιχείρηση ανατέθηκε μάλιστα  σε ιδιώτη εργολάβο με κόστος για τον Δήμο 15.000 ευρώ. Παράλληλα, τοποθετήθηκαν πινακίδες που απαγορεύουν τη ρίψη απορριμμάτων.

Αδιάκοπες οι εργασίες και οι παρεμβάσεις της Δημοτικής Αρχής στον καλλωπισμό της Κεραμωτής ενόψει της θερινής περιόδου

Ιδιώτης εργολάβος-δασολόγος επιχείρησε παρέμβαση με καταστροφέα στα κλαδιά που είχαν   κλαδέψει οι εργάτες του Δασαρχείου επιχειρώντας πάνω από ένα μήνα στο αλσύλλιο Κεραμωτής, καθαρίζοντας έτσι τον πνεύμονα της Κεραμωτής δίνοντας μια υπέροχη εικόνα ενόψει και της θερινής περιόδου.

Συνάντηση του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Πέρνης με τον Δήμαρχο Νέστου

Τον Δήμαρχο Νέστου, Βαγγέλη Τσομπανόπουλο επισκέφθηκε στο γραφείο του το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου της Πέρνης την Τρίτη 5 Μαρτίου 2019 προκειμένου να αιτηθούν οικονομική ενίσχυση για την θεατρική παράσταση που ετοιμάζουν, καθώς και την παραχώρηση του κτηρίου του πρώην Αστυνομικού Τμήματος του χωριού προκειμένου να αξιοποιηθεί ως βιβλιοθήκη του Συλλόγου τους.

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Νέστου είχε το Δ.Σ. του Συλλόγου ΡΟΜΑ

Τον Δήμαρχο Νέστου, Βαγγέλη Τσομπανόπουλο επισκέφθηκε στον γραφείο του το Δ.Σ. του Συλλόγου ΡΟΜΑ, την Τρίτη 5 Μαρτίου προκειμένου να αιτηθούν παραχώρηση γραφείων στη Νέα Καρυά, καθώς και τη δυνατότητα να τους χορηγηθούν άδειες εγκατάστασης στις λαϊκές αγορές Χρυσούπολης.

Σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό ο Δήμαρχος Νέστου κατήγγειλε την κατάσχεση των λογαριασμών της ΔΕΥΑΝ

Συνέντευξη του Δημάρχου Νέστου, Βαγγέλη Τσομπανόπουλου στο τηλεοπτικό κανάλι Center TV και στον Νίκο Σπιτσέρη δόθηκε το βράδυ της Τρίτης 5 Μαρτίου, με θέμα την κατάσχεση  λογαριασμών της ΔΕΥΑΝ λόγω κακών χειρισμών της προηγούμενης διοίκησης και την αντιμετώπισή της.

Διαγωνισμός για τα αναψυκτήρια της Κεραμωτής

Την Τετάρτη 6 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός για τα αναψυκτήρια του Δήμου Νέστου.

Οι «ΗΔΩΝΕΣ» στον Δήμαρχο Νέστου

Την Τετάρτη 6 Μαρτίου, το Δ.Σ. του Συλλόγου «ΗΔΩΝΕΣ» επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Νέστου, Βαγγέλη Τσομπανόπουλο στο γραφείο του προκειμένου να συζητήσουν για την παραχώρηση γραφείου στον Σύλλογο.

Μάγεψε η Μελίνα Μποτέλλη στο θεατρικό της μονόλογο-Τα εύσημά της έδωσε στον Δήμαρχο

Θεατρική παράσταση με τη σπουδαία ηθοποιό Μελίνα Μποτέλλη, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Μαρτίου στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο. Πρόκειται για τον εξαιρετικό θεατρικό μονόλογο «Δύο γυμνά άσπρα χέρια» που έγραψε, σκηνοθέτησε και ερμήνευσε μοναδικά η ηθοποιός. Πλήθος κόσμου παρέστη προκειμένου να δει την υπέροχη ηθοποιό. Η είσοδος ήταν δωρεάν, ενώ το κόστος της οργάνωσης, καθώς και την πρόσκληση της καταξιωμένης ηθοποιού ανέλαβε η Αναπτυξιακή. Ο Δήμαρχος Νέστου, Βαγγέλης Τσομπανόπουλος ο οποίος παρακολούθησε την παράσταση με συνεργάτες του, ευχαρίστησε την ηθοποιό  προσφέροντάς της λουλούδια κι ένα αναμνηστικό δώρο εκ μέρους του  Δήμου. Η ίδια αναφέρθηκε στο υπέροχο Θέατρο που έχει ο Δήμος, καθώς και στις οργανωμένες εγκαταστάσεις, ενώ όπως ανέφερε διαπίστωσε νοικοκυροσύνη στον Δήμο, δίνοντας εύσημα στον Δήμαρχο Νέστου.

Συνάντηση Βαγγέλη Τσομπανόπουλου και Χρήστου Μέτιου για τον Δήμο Νέστου

Ο Δήμαρχος Νέστου, Βαγγέλης Τσομπανόπουλος συνοδευόμενος από τον Δημοτικό Σύμβουλο, Βαλσαμίδη Νίκο επισκέφθηκαν τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ, Χρήστο  Μέτιο στο γραφείο του την Πέμπτη 7 Μαρτίου προκειμένου να συζητήσουν για τρέχοντα θέματα του Δήμου Νέστου. Ο Δήμαρχος κατέθεσε μελέτη ηλεκτροφωτισμού για το Δημοτικό Στάδιο Χρυσούπολης, αλλά και για στέγαστρο και χλοοτάπητα προϋπολογισμού  ύψους 350.000 ευρώ, καθώς και μελέτη για άμεση παρέμβαση στο ρέμα της Πέρνης.

Κατασκευή πεζοδρομίων στην Κεραμωτή

Επίσκεψη του Δημάρχου Νέστου, Βαγγέλη Τσομπανόπουλου και του Αντιδημάρχου κ. Καραγεωργίου στην Κεραμωτή προκειμένου να γίνει αυτοψία στις εργασίες κατασκευής πεζοδρομίων σε κεντρικό δρόμο που συνδέει την παραλιακή οδό με το λιμάνι.

Με λαμπρό ήλιο γιόρτασαν τα κούλουμα στο Δήμο Νέστου-Πολλές οι εκδηλώσεις από πολιτιστικούς συλλόγους με τη συνδρομή του Δήμου

Ο Δήμος Νέστου γιόρτασε και φέτος την Καθαρά Δευτέρα κάτω από ένα λαμπρό ήλιο και με δεκάδες εκδηλώσεις, προσφέροντας σαρακοστιανά εδέσματα σε Συλλόγους που γιόρτασαν τα κούλουμα με πολύ κέφι και μεγάλη συμμετοχή κόσμου. Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις σε Παράδεισο, Αβραμηλιά, Ζαρκαδιά, Πετροπηγή, Πέρνη, Ερατεινό, Αγίασμα και Μακρυχώρι. Το «παρών» έδωσε σε όλες τις εκδηλώσεις και ο Δήμαρχος Νέστου Βαγγέλης Τσομπανόπουλος με τους συνεργάτες του. Ο ίδιος αντάλλαξε ευχές για καλή σαρακοστή με τους πολίτες.

Ο Δήμος κοντά σε ευπαθείς ομάδες μοίρασε σαρακοστιανά

Το κοινωνικό πολυκατάστημα του Δήμου για μια ακόμη φορά στάθηκε κοντά σε ευπαθείς ομάδες του Δήμου μοιράζοντας σαρακοστιανά σε πάνω από 250 δικαιούχους. Την επιμέλεια είχε το νομικό πρόσωπο ΕΥΝΕΣΤΕΙΑ όπου τόσο ο πρόεδρος κ. Χατζηγερακούδης Γ., όσο και η πρόεδρος κ. Αργυρέλη Ελ., καθώς και το προσωπικό αλλά και εθελόντριες ήταν από νωρίς το πρωί της Καθαράς Δευτέρας προκειμένου να εξυπηρετηθούν διακριτικά οι πολίτες.

 *Δελτίο Τύπου