Δραστηριότητες δημάρχου Νέστου 12-17 Μαρτίου 2019

Μεγάλη επιτυχία για το σκακιστικό μαθητικό πρωτάθλημα Καβάλας το οποίο φιλοξενήθηκε στον δήμο Νέστου-Υποδοχή της Άνοιξης με τα «Χελιδονίσματα»

Διαβάστε αναλυτικά τις δραστηριότητες του δημάρχου Νέστου, Βαγγέλη Τσομπανόπουλου και της Δημοτικής Αρχής το χρονικό διάστημα από τις 12-17 Μαρτίου 2019.

Συνάντηση Δημάρχου Νέστου με τους εκπροσώπους γονέων και κηδεμόνων παιδιών του στίβου Χρυσούπολης

Το Δ.Σ.  Γονέων και κηδεμόνων Παιδιών του στίβου Χρυσούπολης επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Νέστου, Βαγγέλη Τσομπανόπουλο την Τρίτη 12 Μαρτίου προκειμένου να του ζητήσουν να προβεί σε παρεμβάσεις στο γήπεδο. Ο Δήμαρχος ανέφερε πως ήδη έχει ετοιμασθεί μελέτη για το ταρτάν και τον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου προκειμένου να ενταχθεί στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ σύμφωνα με το  οποίο μπορούν να ενταχθούν οι αθλητικές εγκαταστάσεις ύψους 500.000 ευρώ για κάθε Δήμο.

Το ΔΣ του Σκακιστικού Ομίλου Χρυσούπολης στον Δήμαρχο Νέστου

Το Δ.Σ. του Σκακιστικού Ομίλου Χρυσούπολης επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Νέστου, Βαγγέλη Τσομπανόπουλο, την Τρίτη 12 Μαρτίου, στο γραφείο του προκειμένου να συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για την διοργάνωση του Σκακιστικού Πρωταθλήματος.

Πραγματοποιήθηκε η δημοπρασία για δυο αγροτεμάχια στην Κεραμωτή

Την Τετάρτη 13 Μαρτίου μετά από πλειοδοτική φανερή δημοπρασία εκμισθώθηκαν δύο τμήματα  αγροκτήματος στην Κεραμωτή. Μοναδικός πλειοδότης ήταν η εταιρεία ΑΦΟΙ ΨΥΧΟΥΔΑΚΗ Ο.Ε., η οποία και μίσθωσε τα ανωτέρω.

Συνεδρίασε το ΔΣ της ΔΕΥΑΝ την Πέμπτη 14 Μαρτίου

Το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΝ συνεδρίασε την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019. Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν και η έγκριση της βεβαίωσης στην ΔΟΥ, οφειλής που προέρχεται από τιμολόγια που εκδόθηκαν στον Δήμο Ξάνθης για τέλη ύδρευσης μετά την εγκατάσταση ρολογιού το Μάιο του 2018.

Συμμετοχή εργαζομένων Κέντρου Κοινότητας σε εκπαιδευτική συνάντηση στην Καβάλα

Οι εργαζόμενοι του Κέντρου Κοινότητας συμμετείχαν στην εκπαιδευτική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15 Μαρτίου στην Καβάλα. Εκεί είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν για τα προνοιακά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ Περιφερειακής Διεύθυνσης ΑΜ-Θ, για το παρόν και το μέλλον των Κέντρων Κοινότητας από το Υπουργείο Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης καθώς και για τη λειτουργία των Κέντρων Κοινότητας της Περιφέρειας  ΑΜ-Θ από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας ΑΜ-Θ.

Με τεράστια επιτυχία το σκακιστικό μαθητικό πρωτάθλημα Π.Ε. Καβάλας στον Δήμο Νέστου

Το διήμερο (Σάββατο 16 και Κυριακή 17 Μαρτίου) πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στον Δήμο μας το Σκακιστικό Μαθητικό Πρωτάθλημα Π.Ε. Καβάλας, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χρυσούπολης. Πολλές οι συμμετοχές των παιδιών (200 παιδιά) από Δημοτικά και Νηπιαγωγεία της Π.Ε Καβάλας καθώς και πλήθος γονέων που συνόδευαν τα παιδιά. Ο Δήμος Νέστου κάλυψε οικονομικά την διοργάνωση, ενώ παρείχε σάντουιτς και χυμούς στους συμμετέχοντες. Υπάλληλοι του Δήμου μετέφεραν τον απαραίτητο εξοπλισμό από την Καβάλα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο, ενώ επιμελήθηκαν την καθαριότητα σε όλο τον χώρο εντός κι εκτός του σχολείου. Την επόμενη ημέρα, Κυριακή 17 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η απονομή κυπέλλων και μεταλλίων από τον Δήμαρχο Νέστου, Βαγγέλη Τσομπανόπουλο, τους  Αντιδημάρχους κ. Σαββαΐδη, κα Κοσμίδου, κ. Παπαθεοδώρου, κα Ψυλλίδου και τον πρόεδρο της Αναπτυξιακής κ. Τουμπεκτσή, καθώς και τον διευθυντή του σχολείου κ. Τσομπανόπουλο Γ.

7η αγωνιστική 2ου φιλανθρωπικού πρωταθλήματος μπάσκετ Δήμου Νέστου

Την Κυριακή 17 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε η 7η αγωνιστική του 2ου Φιλανθρωπικού Πρωταθλήματος Μπάσκετ στο Κλειστό Γυμναστήριο του Γενικού Λυκείου Χρυσούπολης με τέσσερις αγώνες μεταξύ των:

  • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΝΕΣΤΟΥ-ΚΑΦΕ «ΜΠΡΙΚΙ»
  • ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΣΤΟΥ-AUTONET«ΓΚΙΟΥΖΕΛΙΔΗΣ»
  • ΓΕΡΜΑΝΟΣ/ΑΤΟΜΙΚΟ-ΚΑΦΕ «ΜΥΡΤΩ»
  • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΡΑΚΙΩΤΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΝΕΣΤΟΥ-ΤΕΩΣ B.C. 2018

Τα «Χελιδονίσματα» ήρθαν στον Δήμο Νέστου

Το πρωί του Σαββάτου 16 Μαρτίου, ο Σύλλογος Θρακιωτών Επαρχίας Νέστου καλωσόρισε την άνοιξη μ’ αυτό το ιδιαίτερο και όμορφο έθιμο μοιράζοντας λουλούδια και ανοιξιάτικες μελωδίες. Προϋπάντησαν τον ερχομό της Άνοιξης με τραγούδια, ενώ παρουσίασαν το έθιμό τους και μπροστά στον Δήμαρχο Νέστου, Βαγγέλη Τσομπανόπουλο και τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Βαλσαμίδη οι οποίοι περιδιάβαιναν την πόλη.

*Δελτίο Τύπου