Δήμος Νέστου: Οι μαθητές έπαιξαν και έμαθαν για την Ανακύκλωση [φωτογραφίες]

Μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών Σχολείων συμμετείχαν στην εκπαιδευτική εκδήλωση του δήμου Νέστου «Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης», η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Χρυσούπολης

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκπαιδευτική εκδήλωση του δήμου Νέστου «Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης», η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Χρυσούπολης.

Πρόκειται για μια δράση που γίνεται στην περιοχή για 3η συνεχόμενη χρονιά. Μαθητές και μαθήτριες από το 1ο, 2ο ,4ο Δημοτικό Σχολείο, καθώς και το Δημοτικό Σχολείο Γραβούνας απέδειξαν για άλλη μια φορά την ευαισθησία τους στην ανακύκλωση, ενώ ήδη γνωρίζουν για τα οφέλη της, αφού ο δήμος φρόντισε με την ανάληψη των καθηκόντων του δημάρχου, Βαγγέλη Τσομπανόπουλου για την ευαισθητοποίηση όλων των δημοτών για το σημαντικό αυτό θέμα.

Η Δημοτική Αρχή και ο δήμαρχος, Βαγγέλης Τσομπανόπουλος δίνουν μεγάλη σημασία στο θέμα ανακύκλωσης διατηρώντας καθαρό τον δήμο, ενώ παράλληλα προστατεύουν το Περιβάλλον. Αξίζει να σημειωθεί ότι ανακύκλωση πραγματοποιείται και μέσα στους χώρους του δημαρχείου και μάλιστα σε όλα τα κτίρια όπου στεγάζονται δημοτικές υπηρεσίες και οι υπάλληλοι μαζί με τη Δημοτική Αρχή συμμετέχουν σταθερά στο πρόγραμμα Ανακύκλωσης του δήμου Νέστου, το οποίο άρχισε με την ανάληψη της διοίκησης του Βαγγέλη Τσομπανόπουλου.

Μέχρι τώρα στον δήμο Νέστου έχουν οργανωθεί σειρά από ενημερωτικές εκδηλώσεις για την ανακύκλωση και την καθαριότητα και έχει πραγματοποιηθεί ενημέρωση των σχολείων, αλλά και διαγωνισμός δημιουργίας αφίσας ανακύκλωσης.

*Δελτίο Τύπου