Επίσημη πρώτη και στα σχολεία του δήμου Νέστου

Ευχές για καλή σχολική χρονιά από τη Δημοτική Αρχή και υπόσχεση ότι θα σταθεί αρωγός στην εκπαιδευτική κοινότητα σε ό,τι χρειαστεί

Ο δήμαρχος Νέστου, οι αντιδήμαρχοι, οι δημοτικοί σύμβουλοι και οι συνεργάτες του, την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019 παρευρέθηκαν στους αγιασμούς που έγιναν στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Νέστου.

Ο κ. Μιχαηλίδης επισκέφθηκε το 1ο Γυμνάσιο Χρυσούπολης, το Γενικό Λύκειο Χρυσούπολης, το 2ο Γυμνάσιο Χρυσούπολης και το ΕΠΑΛ. Ευχήθηκε στους μαθητές, στις μαθήτριες, στο εκπαιδευτικό προσωπικό και στους γονείς καλή και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία, πρόοδο, προκοπή, δύναμη και συνεργασία. Ο δήμαρχος, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι ο δήμος θα σταθεί αρωγός σε ό, τι χρειαστεί κτιριακά και λειτουργικά, ώστε να κυλήσει ήρεμα και αποδοτικά το νέο σχολικό έτος.

Στα σχολεία παρευρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νέστου Γιώργος Ζυγούλας, οι αντιδήμαρχοι Νέστου κ. κ. Θόδωρος Κουμπίδης, Κώνσταντίνος Χιώτης, Δημήτρης Βλάχος και Γιάννης Τερζόπουλος, καθώς επίσης και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. κ. Φώτης Σινιώρης (Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Νέστου), Ζήσης Κογκαλίδης, Τάσος Νικολαίδης, Αλ. Γκριτζελάκης, Μαρία Γατούλα και Αρχοντής Μακκίδης.

Το «παρών» στα σχολεία για τον αγιασμό έδωσε μαζί με μέλη της ΔΚ, η εκλεγμένη πρόεδρος της ΔΚ Χρυσούπολης Σμαρώ Σιμσιράκη. Επίσης οι εκλεγμένοι πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων του δήμου Νέστου Σωτήρης Δρόσος (Πρόεδρος Αγιάσματος), Στέλιος Μπαμπαλής (Πρόεδρος Ερατεινού), Χαράλαμπος Φιλιππίδης (Πρόεδρος Λεκάνης), Δημήτρης Λεπίδας (Πρόεδρος Πηγών), Δημοσθένης Δαλκαράνης (Πρόεδρος Χρυσοχωρίου) και Θόδωρος Αλεξανδρόπουλος (Πρόεδρος Πέρνης).