Δήμος Νέστου: Τέθηκε σε λειτουργία το έργο άρδευσης στη Λεκάνη

Πρόκειται για ένα έργο ύψους 1.250.000 ευρώ περίπου-Το ολοκληρωμένο δίκτυο άρδευσης του Δήμου και οι σπόντες του δημάρχου, Σάββα Μιχαηλίδη προς την προηγούμενη Δημοτική Αρχή περί «εγκατάλειψης» του έργου

Ολοκληρώθηκε και τέθηκε σε λειτουργία το έργο άρδευσης στο Τοπικό Διαμέρισμα Λεκάνης του Δήμου Νέστου, από τον Δήμαρχο Νέστου, Σάββα Μιχαηλίδη, παρουσία του βουλευτή Καβάλας, Γιάννη Πασχαλίδη, αντιδημάρχων, δημοτικών και τοπικών συμβούλων, καθώς και πλήθους πολιτών την Κυριακή 28 Ιουνίου 2020.

Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο ύψους 1.250.000 ευρώ περίπου, το οποίο ξεκίνησε στην προηγούμενη θητεία του σημερινού Δημάρχου, Σάββα Μιχαηλίδη και παρέμεινε σχεδόν σε αδράνεια για πολλά χρόνια. Με εντολή του σημερινού Δημάρχου επιδιορθώθηκαν σημαντικές ζημιές που είχαν γίνει λόγω της εγκατάλειψης σε αντλιοστάσια, βάνες κλπ. και το έργο τέθηκε σε λειτουργία από την Κυριακή.

Όπως γίνεται κατανοητό το Τοπικό Διαμέρισμα Λεκάνης του Δήμου Νέστου στο εξής θα διαθέτει ολοκληρωμένο δίκτυο άρδευσης και θα αναβαθμιστεί ακόμη περισσότερο η παραγωγή της εξαιρετικής πατάτας και οι καλλιεργητές της θα έχουν τη δυνατότητα να πετυχαίνουν τη μέγιστη απόδοση.

*Δελτίο Τύπου