Δήμος Νέστου: Εμφανή τα αποτελέσματα των αεροψεκασμών

Δόθηκε έμφαση στην Κεραμωτή-Οι ψεκασμοί του Δήμου σε σημεία τα οποία αντιμετωπίζουν εντονότερο πρόβλημα με τα κουνούπια συμπληρώνουν το μεγάλο έργο αεροψεκασμών της Περιφέρειας

Συνεχίζονται οι ψεκασμοί του Δήμου Νέστου για τα κουνούπια σε σημεία τα οποία αντιμετωπίζουν εντονότερο πρόβλημα, όπως η Κεραμωτή, με τους ψεκασμούς να συμπληρώνουν το μεγάλο έργο αεροψεκασμών της Περιφέρειας, ενώ σύμφωνα με τον Δήμο, οι ψεκασμοί ήδη φέρουν εμφανή αποτελέσματα και θα συνεχιστούν.

Η ανακοίνωση του Δήμου Νέστου

Από την περασμένη Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020, ο Δήμος Νέστου προχώρησε σε ψεκασμούς μέσω της εταιρείας ASNF Αεροεφαρμογές ΙΚΕ και τα αποτελέσματα είναι ήδη εμφανή. Το έργο γίνεται επικουρικά στο μεγάλο έργο της Περιφέρειας, με τρόπο ώστε τα αποτελέσματα κατά τόπους να είναι άμεσα εμφανή. Επειδή ο κίνδυνος του ιού Δυτικού Νείλου είναι ορατός, αλλά και η ταλαιπωρία των επαγγελματιών και των επισκεπτών στην Κεραμωτή υπήρξε έντονη, ως πρώτη επιλογή υπήρξε η περιοχή της Κεραμωτής. Το έργο παρέμβασης συνεχίζεται σε όλο τον Δήμο Νέστου.