Δήμος Νέστου: «Έπεσαν» οι υπογραφές για την κατασκευή ανοιχτού κολυμβητηρίου στη Χρυσούπολη με χρήση γεωθερμίας

Τι περιλαμβάνει το έργο και ποιες παρεμβάσεις θα γίνουν συνολικά στον χώρο του κολυμβητηρίου προϋπολογισμού 5,9 εκ. ευρώ

Yπογράφτηκε στο γραφείο του Δημάρχου Νέστου, Σάββα Μιχαηλίδη η σύμβαση μεταξύ του Δήμου Νέστου και του εκπροσώπου της ανάδοχης εταιρείας, για το έργο «Κατασκευή ανοιχτού κολυμβητηρίου Χρυσούπολης Δήμου Νέστου με χρήση γεωθερμίας» προϋπολογισμού 5,9 εκ. ευρώ.

Το παραπάνω έργο περιλαμβάνει ανοιχτό κολυμβητήριο που απαρτίζεται από δύο πισίνες, μία αγωνιστική και μία εκμάθησης και χρήσης από ΑμεΑ. Ο υπαίθριος χώρος του κολυμβητηρίου θα διαμορφωθεί ως πάρκο αναψυχής με χώρους πρασίνου, πλακόστρωτους διαδρόμους, καθιστικά παγκάκια και άλλο αστικό εξοπλισμό, όπως και θέσεις στάθμευσης.

Ο σκοπός του έργου είναι η κάλυψη των αναγκών του Δήμου που αφορούν την εκγύμναση και αναψυχή των δημοτών, στα προγράμματα άθλησης, στις προπονήσεις, στη διεξαγωγή αγώνων αθλητικών συλλόγων, στην εκμάθηση κολύμβησης για μικρά παιδιά, καθώς και στην αποκατάσταση μέσω κινησιοθεραπείας στο νερό για ΑμεΑ.

«Η προσπάθειά μας για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών του Δήμου Νέστου συνεχίζεται», αναφέρει ο Δήμαρχος Νέστου στο μήνυμά του.