Όλα έτοιμα για την επαναλειτουργία των σχολικών μονάδων στον δήμο Παγγαίου (φωτογραφίες)

Ο καθαρισμός των αύλειων χώρων ολοκληρώθηκε και οι κεντρικές μονάδες θέρμανσης λειτουργούν εδώ και μέρες

Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο Δευτέρα 16/1/2017 όλες οι σχολικές μονάδες και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί στο δήμο Παγγαίου, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση του δημάρχου Παγγαίου Φίλιππου Αναστασιάδη. Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση.

«Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συνδημότες μας, ότι οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί στον Δήμο Παγγαίου, θα λειτουργήσουν κανονικά από αύριο Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017, καθώς με τη συνδρομή των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου και των αιρετών, έχουν πραγματοποιηθεί  καθαρισμοί  των αύλειων χώρων. Τα ήδη καταγεγραμμένα προβλήματα (λειτουργία καυστήρων, υδραυλικές εγκαταστάσεις κ.ά.),  έχουν αποκατασταθεί πλήρως, προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία των σχολικών μονάδων και των δομών».

Επίσης, ο αντιδήμαρχος Παγγαίου Χρήστος Μποσμπότης αναφέρει σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, την οποία συνοδεύει με αντίστοιχες φωτογραφίες που παρατίθενται παρακάτω, ότι «από το πρωί συνεργεία του Δήμου καθάρισαν τους αύλειους χώρους όλων των σχολείων, ενώ εδώ και μέρες οι Διευθυντές των σχολείων έχουν θέσει σε λειτουργία τις κεντρικές μονάδες θέρμανσης».