Υπεγράφη η σύμβαση για τις επισκευές στο κλειστό γήπεδο του Αθλητικού Κέντρου Ελευθερούπολης

Ξεκινάνε άμεσα οι εργασίες του έργου προϋπολογισμού 74.260 ευρώ σε όλους τους χώρους του κτηρίου προκειμένου να χορηγηθεί άδεια λειτουργίας

Τη σύμβαση κατασκευής του έργου «Παρεμβάσεις επισκευών στο κτήριο του ΔΑΚΕ», προϋπολογισμού 74.260 ευρώ υπέγραψε ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης.

Στο πλαίσιο του έργου πρόκειται να εκτελεστούν εργασίες επισκευών στο κλειστό γήπεδο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Ελευθερούπολης (ΔΑΚΕ) του δήμου Παγγαίου. Πρόκειται για επισκευές που αφορούν στη βελτίωση των υποδομών του γηπέδου, προκειμένου να χορηγηθεί άδεια λειτουργίας.

Πιο συγκεκριμένα, θα κατασκευαστεί ένας χώρος ιατρείου και ένας χώρος υγιεινής για ΑμεΑ, θα τοποθετηθούν κιγκλιδώματα στην κερκίδα, θα γίνει αντικατάσταση των εξωτερικών ξύλινων θυρών, θα ανακαινιστούν τα πλακάκια στους χώρους υγιεινής, θα γίνουν χρωματισμοί και θα γίνει τοποθέτηση γυψοσανίδων και ψευδοροφών.

Στο πλαίσιο των ηλεκτρομηχανικών εργασιών, θα γίνει αναβάθμιση της πυρασφάλειας του κτηρίου, ενώ προβλέπεται να γίνουν όλες οι απαραίτητες εργασίες για τον εξοπλισμό της τουαλέτας των ΑμεΑ και τη σύνδεσή της με το δίκτυο ύδρευσης και αποχέτευσης, καθώς και παρεμβάσεις στο χώρο του ιατρείου.