Άπαντες αθώοι για την υπόθεση του χαμένου γκρέιντερ στον δήμο Παγγαίου

Εκδικάστηκε το πρωί της Παρασκευής 17 Φεβρουαρίου η υπόθεση του χαμένου γκρέϊντερ στον δήμο Παγγαίου, με το αποτέλεσμα να είναι αθωωτικό και για τους 17 κατηγορούμενους, όπου μεταξύ αυτών ήταν ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης και ο τέως δήμαρχος Βασίλης Ξουλόγης.

Κύρια γραμμή υπεράσπισης από την πλευρά των κατηγορούμενων ήταν ότι το γκρέϊντερ καταστράφηκε και δόθηκε για παλιοσίδερα και ότι οι πινακίδες του δόθηκαν σε άλλα οχήματα, ενώ ήταν ήδη κακοσυντηρημένο και παλιό.

Ο κ. Ξουλόγης, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, κάνει λόγο για δικαίωση, ενώ προτρέπει τη δημοτική αρχή να σταματήσει να ασχολείται με τα έργα και τις ημέρες της διοίκησης Ξουλόγη και να εργαστεί για την πρόοδο του δήμου. Ακολουθεί αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Ξουλόγη.

«Η διοίκηση Αναστασιάδη πριν δύο και πλέον χρόνια, διέταξε Ε.Δ.Ε. (Ένορκη Διοικητική Εξέταση) για το “χαμένο” γκρέιντερ του πρ. Δήμου Ορφανού.

Το πόρισμά της διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Καβάλας, η οποία μετά την διενέργεια προανάκρισης εξέδωσε Κλητήριο Θέσπισμα με το οποίο απέδιδε ποινικές ευθύνες σε 5 αιρετούς (Ξουλόγης, Αναστασιάδης κλπ), 12 υπαλλήλους και 3 επαγγελματίες του Δήμου μας!

Το αποτέλεσμα της εκδίκασης σήμερα ήταν αθωωτικό για όλους τους κατηγορούμενους.

Η “υπόθεση γκρέιντερ” λοιπόν, έκλεισε! Μετά από 2,5 χρόνια ενασχόλησης με την διοίκηση Ξουλόγη, τους προτείνω να εργαστούν επιτέλους, χωρίς κακίες και υστεροβουλίες, για την πρόοδο του Δήμου μας!!!

Οι πολίτες με αγωνία περιμένουν την “νέα” διοίκηση να δημοπρατήσει και να εκτελέσει ένα μεγάλο ΔΙΚΟ της έργο!!!».