Δεσμεύσεις δια στόματος υφυπουργού Αθλητισμού για το Κλειστό Γυμναστήριο Νικήσιανης

Γιώργος Βασιλειάδης, Κώστας Μορφίδης και Φίλιππος Αναστασιάδης συναντήθηκαν στην Αθήνα για την ευρύτερη ενίσχυση του δήμου Παγγαίου στον τομέα του Αθλητισμού

Την Πέμπτη 6 Απριλίου 2017, ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης, συνοδευόμενος από τον βουλευτή του Νομού Καβάλας Κωνσταντίνο Μορφίδη, επισκέφθηκε στην Αθήνα τον υφυπουργό Αθλητισμού Γεώργιο Βασιλειάδη στο πλαίσιο συζήτησης για το έργο «Παρεμβάσεις στο Κλειστό Γυμναστήριο Νικήσιανης του δήμου Παγγαίου».

Ο κ. Αναστασιάδης τόνισε την ανάγκη ενίσχυσης και αναβάθμισης του δήμου Παγγαίου στον τομέα του Αθλητισμού, ως φορέα της αθλητικής, πολιτιστικής και κοινωνικοοικονομικής  ανάπτυξης του τόπου, με τον κ. Βασιλειάδη να δεσμεύεται για την υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης για το συγκεκριμένο έργο, τονίζοντας ότι η Τοπική  Αυτοδιοίκηση  πρέπει να  αποκτήσει τις απαραίτητες υποδομές για την εξυπηρέτηση των προπονητικών και αγωνιστικών αναγκών και να δοθεί περαιτέρω ώθηση στην ανάπτυξη της συγκεκριμένης αθλητικής υποδομής.

Να σημειωθεί ότι το εν λόγω έργο συνολικού προϋπολογισμού 180.000,00 ευρώ αφορά εργασίες τοποθέτησης ξύλινου δρύινου αθλητικού δαπέδου παρκέ, κατάλληλου για γήπεδα μπάσκετ, καθώς και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες τοποθέτησης κλιματιστικών στο χώρο των αποδυτηρίων και του γυμναστηρίου και αντλίας θερμότητας για την παροχή ζεστού νερού χρήσης.