Δημοπρατήθηκε και το τελευταίο beach bar στους Αμμολόφους του δήμου Παγγαίου

Το τίμημα άγγιξε τις 77.000 ευρώ, ενώ για τα υπόλοιπα 6 σταμάτησε στις 23.000 ευρώ-Η συμφωνία είναι για 2 συν ένα χρόνια, εφόσον οι επιχειρηματίες θα είναι συνεπείς στις οικονομικές τους υποχρεώσεις

Aντιδήμαρχος του δήμου Παγγαίου Χρήστος Μποσμπότης επιβεβαιώνει με δηλώσεις του στην εφημερίδα ΝΕΑ ΕΓΝΑΤΙΑ ότι δημοπρατήθηκε και το τελευταίο beach bar στους Αμμολόφους του δήμου Παγγαίου με ένα τίμημα αρκετά υψηλό που αγγίζει τις 77.000 ευρώ, τη στιγμή που τα υπόλοιπα 6 beach bars εμφανίστηκε ένας ενδιαφερόμενος για το κάθε ένα, με αποτέλεσμα η τιμή να σταματήσει στην τιμή εκκίνησης στις 23.000 ευρώ, ενώ για το τελευταίο υπήρξαν δύο ενδιαφερόμενοι, με αποτέλεσμα ο ανταγωνισμός να ανεβάσει το τίμημα στις 77.000 ευρώ.

Μετά από τη εξέλιξη αυτή έκλεισε η δημοπράτηση και των 7 θέσεων. Μετά την έγκριση των πρακτικών της δημοπρασίας από την Οικονομική Επιτροπή του δήμου Παγγαίου που συνεδρίασε εσχάτως, μέσα σε 15 το πολύ ημέρες θα κληθούν οι επιχειρηματίες να υπογράψουν τα μισθωτήρια συμβόλαιά τους με τον δήμο, προσκομίζοντας άμεσα το ετήσιο μίσθωμα.

Η συμφωνία είναι για 2 συν ένα χρόνια, εφόσον οι επιχειρηματίες θα είναι συνεπείς στις οικονομικές τους υποχρεώσεις, με τον κ. Μποσμπότη να πλέκει το εγκώμιό τους, επισημαίνοντας πως είναι από τους καλύτερους στην Ελλάδα, ενώ και οι παροχές που προσφέρουν είναι από τις πιο οικονομικές.