Δήμος Παγγαίου: Το πολυδύναμο περιφερειακό Ιατρείο της παραλίας Οφρυνίου ενισχύεται με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό

Οι προσλήψεις θα καλύψουν σημαντικά κενά όπως διεμήνυσε ο Διοικητής της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης τον δήμαρχο Παγγαίου κατά τη συνάντηση που είχαν την Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Τη στελέχωση του πολυδύναμου περιφερειακού Ιατρείου της παραλίας Οφρυνίου με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό ανακοίνωσε κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε την Τρίτη 9 Μαΐου 2017 στον δήμαρχο Παγγαίου Φίλιππο Αναστασιάδη ο Διοικητής της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης Ευστράτιος Πλωμαρίτης, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας της 4ης ΥΠΕ Αστέριο Λυρτζή.

Η συζήτηση επεκτάθηκε και στη λειτουργία του Κέντρο Υγείας Ελευθερούπολης καθώς και των Περιφερειακών και Αγροτικών Ιατρείων που βρίσκονται, γεωγραφικά, εντός των ορίων του δήμου Παγγαίου, ενώ τέθηκαν  και ζητήματα σχετικά με την κτηριακή συντήρησή τους καθώς και την αναβάθμιση των υπηρεσιών καθαριότητας. Οι προσλήψεις, στις οποίες προτίθεται να προχωρήσει η 4η ΥΠΕ, θα καλύψουν τα σημαντικά κενά που αντιμετωπίζουν οι δομές Υγείας στον δήμο Παγγαίου, όπως σημείωσε ο κ. Πλωμαρίτης.

Οι κ.κ. Πλωμαρίτης και Λυρτζής επισκέφτηκαν, στη συνέχεια, το Κέντρο Υγείας Ελευθερούπολης, όπου είχαν συναντήσεις με τη Διοίκηση.