Δωρεάν προληπτικοί καρδιαγγειακοί έλεγχοι στον δήμο Παγγαίου

Η πρωτοβουλία του δήμου Παγγαίου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Μαΐου 2017 στο ΚΑΠΗ Παλαιοχωρίου, την Τρίτη 23 Μαΐου στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αντιφιλίππων και την Πέμπτη 25 Μαίου στο ΚΑΠΗ Νικήσιανης

Ένας νέος κύκλος ενημερωτικών εκδηλώσεων θα ανοίξει και πάλι για τους δημότες του δήμου Παγγαίου, με σκοπό την ενημέρωση του κοινού για κάποιες σημαντικές καρδιαγγειακές παθήσεις.

Στο πλαίσιο των εν λόγω εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθούν δωρεάν καρδιαγγειακοί έλεγχοι, οι οποίοι θα περιλαμβάνουν έλεγχο λιπιδαιμικού προφίλ (χοληστερόλη, τριγλυκερίδια, HDL,LDL,γλυκόζη αίματος κ.α.), καθώς και μέτρηση αρτηριακής πίεσης από ειδικό καρδιολόγο και εξειδικευμένους επαγγελματίες Υγείας.

Οι εκδηλώσεις αποτελούν πρωτοβουλία του δήμου Παγγαίου και θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 18 Μαΐου 2017 στο ΚΑΠΗ Παλαιοχωρίου, την Τρίτη 23 Μαΐου 2017 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αντιφιλίππων και την Πέμπτη 25 Μαΐου 2017 στο ΚΑΠΗ Νικήσιανης.

Οι εξεταζόμενοι συνιστάται να παραμείνουν νηστικοί 12 ώρες πριν την εξέταση, ενώ και οι τρεις εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 08:30 π.μ.