Στον απόηχο της Λευκής Νύχτας στην Ελευθερούπολη: Μια επιτυχημένη δράση μέχρι την επόμενη

Απολογισμός και ευχαριστίες από την Κοινωφελή Επιχείρηση του δήμου Παγγαίου σε όλους όσοι συνέβαλλαν σε μια γιορτή που έχει... σκοπό να «κατοικοεδρεύσει» στην έδρα του δήμου

Με επιτυχία που ξεπέρασε κάθε προσδοκία πραγματοποιήθηκε η Λευκή Νύχτα 2017 στην Ελευθερούπολη την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017. Χιλιάδες κόσμου συνέρρευσαν στην έδρα του δήμου Παγγαίου για να εκμεταλλευτούν τις σημαντικές προσφορές που προσέφεραν τα καταστήματα και παράλληλα να διασκεδάσουν με το πλήθος των δραστηριοτήτων που πραγματοποιήθηκαν, με αποκορύφωση τη συναυλία του μουσικού σχήματος IMAM BAILDI.

Ιδιαίτερη είναι η ικανοποίηση του Εμπορικού Συλλόγου της Ελευθερούπολης από την προσέλευση των καταναλωτών στα καταστήματα, ροή που ήταν συνεχής μέχρι αργά τη νύχτα. Συγκινητική στιγμή της διοργάνωσης ήταν η βράβευση του Γ.Σ. Ελευθερούπολης για την εξαιρετική και αήττητη πορεία του στο πρωτάθλημα που επισφραγίστηκε με την άνοδό του στην Γ’ Εθνική Κατηγορία, αλλά και η βράβευση του κ. Γιάννη Στοφορίδη για τις πανελλήνιες και διεθνείς διακρίσεις του στο Kick Boxing-Πυγμαχία.

Στο πλαίσιο αυτό η Κοινωφελής Επιχείρηση του δήμου Παγγαίου θέλει να  ευχαριστήσει όλους τους εθελοντές, τα μέλη των Συλλόγων, Σχολών και Σωματείων για τη συμμετοχή τους. Ευχαριστεί ακόμη το Αστυνομικό Τμήμα Ελευθερούπολης για τη συνεισφορά.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζει στους χορηγούς της διοργάνωσης, το Φροντιστήριο «Πυρήνας», την Κάβα Ποτών Δ. Σαλιμπάση, τα Μπαχαρικά «Αρμένος» στην Ελευθερούπολη, τη ΜΑΚ ΠΑΚ ΑΕΒΕ και στον κ. Φραγκίσκο Σοφτά και τη σελίδα «paggaionet.gr» ως χορηγό επικοινωνίας.

Τέλος, ευχαριστεί τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού του δήμου Παγγαίου Χρήστο Μποσμπότη για τη σημαντική συμβολή του στην επιτυχία της διοργάνωση αλλά και όλους τους εργαζόμενους στον δήμο που συνεισέφεραν με κάθε τρόπο στην επιτυχία της προσπάθειας.