Δήμος Παγγαίου: Αποκαταστάθηκε η σοβαρή βλάβη στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης της παραλιακής ζώνης

Δεν υπήρξε διακοπή νερού και τα χωριά Νέα Πέραμος, Ηρακλίτσα και Ελαιοχώρι υδροδοτούνται κανονικά-Άμεση η επέμβαση της ΔΕΥΑ Παγγαίου, η οποία δίνει ιδιαίτερο βάρος στην τουριστική «προμετωπίδα» του δήμου

Αποκαταστάθηκε η σοβαρή βλάβη στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης που υδροδοτεί τη Νέα Πέραμο, την Ηρακλίτσα, το Ελαιοχώρι και την ευρύτερη παραλιακή ζώνη του δήμου.

Συγκεκριμένα, το πρωί του Σαββάτου 24 Ιουνίου 2017 περί τις 9:30 υπήρξε αναφορά για σπάσιμο στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης στην περιοχή του Μαρμαρά, ωστόσο δεν υπήρξε καμία διακοπή νερού στις πιο πάνω περιοχές και στη υπόλοιπη παραλιακή ζώνη, παρά την πολύ σοβαρή βλάβη, καθώς η ΔΕΥΑ Παγγαίου απεκατέστησε τη βλάβη άμεσα.

Η διοίκηση του δήμου Παγγαίου συγχαίρει θερμά τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Παγγαίου Χαρ. Παπαδόπουλο ο οποίος βρέθηκε στο σημείο της βλάβης από την πρώτη στιγμή μαζί με τους υδραυλικούς Κ. Οφλίδη, Κ. Κοντίδη και τον ηλεκτρολόγο Μανώλη Μήντζιλη «και με τις άμεσες ενέργειές τους με τα συνεργεία κατάφεραν να επιδιορθώσουν και να αντικαταστήσουν τον σπασμένο αγωγό με αποτέλεσμα η Νέα Πέραμος, η Ηρακλείτσα και τα παράλια να μη μείνουν ούτε δευτερόλεπτο χωρίς νερό σε ένα Σαββατοκύριακο υψηλής θερινής επισκεψιμότητας», όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.