Καθαρισμός ακτών στον δήμο Παγγαίου: Οι κατασκηνωτές της «ΤΣΑΦ ΤΣΟΥΦ» πήραν… την κατάσταση στα χέρια τους

Η δράση Καθαρισμού Ακτών γίνεται στο πλαίσιο του προγράμματος εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων «Γαλάζιες Σημαίες» με τη συμμετοχή παιδιών σχολικής ηλικίας των κατασκηνώσεων και τη συνεργασία του δήμου

Την Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017 πραγματοποιήθηκε στον δήμο Παγγαίου και συγκεκριμένα στην ακτή Ορφανίου, δράση Καθαρισμού Ακτών στο πλαίσιο του προγράμματος εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων «Γαλάζιες Σημαίες» με τη συμμετοχή παιδιών σχολικής ηλικίας των κατασκηνώσεων «ΤΣΑΦ ΤΣΟΥΦ». Η δράση αυτή γίνεται σε συνεργασία με τον δήμο Παγγαίου για δεύτερη συνεχή χρονιά και συνδέεται στενά με τη βράβευση της ακτής Ορφανίου, τη φετινή χρονιά, με «Γαλάζια Σημαία».

Βασικός στόχος της δράσης είναι η ευαισθητοποίηση μαθητών και πολιτών στο ζήτημα της προστασίας του περιβάλλοντος και παράλληλα επιτυγχάνεται και ένας πολύ ικανοποιητικός καθαρισμός σε παραθαλάσσιους κοινόχρηστους χώρους αναψυχής και ακτές.

Και όσον αφορά το επιμύθιο της δράσης; «Ας διατηρήσουμε λοιπόν κι εμείς με τη σειρά μας, τις ακτές του δήμου Παγγαίου καθαρές, όπως φρόντισαν γι’ αυτό οι μικροί μας φίλοι».