Παλιό λατομείο Αμισιανών: «Καθάρισε» ο δήμος Παγγαίου (φωτογραφίες)

Συνεργεία της Υπηρεσίας Καθαριότητας απομάκρυναν άμεσα τα μπάζα και τα σκουπίδια που είχαν αφήσει άγνωστοι ωστόσο το αν θα παραμείνει καθαρός ο χώρος εναπόκειται στη... διακριτική ευχέρεια των δραστών

Άμεση ήταν η αντίδραση της Υπηρεσίας Καθαριότητας του δήμου Παγγαίου, η οποία μετά από προσωπική παρέμβαση του δημάρχου Φίλιππου Αναστασιάδη-ένεκα και του σχετικού δημοσιεύματος του KAVALA POSTκαθάρισε το πρωί της Τετάρτης 30 Αυγούστου 2017 τα μπάζα και τα σκουπίδια που είχαν πετάξει άγνωστοι πίσω από το παλιό λατομείο στα Αμισιανά (διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ εδώ).

Ο δήμος Παγγαίου αντέδρασε ακαριαία, όπως άλλωστε είχε υποσχεθεί και ο κ. Αναστασιάδης με δηλώσεις του στον ALPHA Radio 88,6, λέγοντας ότι «για το μόνο που μπορώ να δεσμευθώ είναι ότι θα αποκατασταθεί άμεσα, αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι δε γνώριζα τι υπάρχει εκεί. Θα το δούμε μέσα στην ημέρα και σίγουρα θα φροντίσουμε να αποκατασταθεί».

Ωστόσο, ο δήμος δεν μπορεί να… ελέγξει το πότε θα ξαναβρούν ευκαιρία οι δράστες να πετάξουν εκεί ή σε άλλα σημεία του δήμου μπάζα και σκουπίδια, με τον ίδιο τον δήμαρχο να επιβεβαιώνει ότι σε πάρα πολλά σημεία σε όλο τον δήμο Παγγαίου αρκετοί είναι αυτοί οι οποίοι ανεξέλεγκτα αποθέτουν τα απορρίμματά τους και πηγαίνει μετά ο δήμος και τα μαζεύει.