Η αθλήτρια του ΑΟ Ορμή Ραφαέλα Αραμπατζή στο δημαρχείο Παγγαίου

Ο δήμαρχος Παγγαίου συνεχάρη τη νεαρή αθλήτρια για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στον τελικό των 50 κιλών κορασίδων στο 1ο διεθνές τουρνουά πυγμαχίας που έγινε στη Σερβία

Τη νεαρή αθλήτρια του ΑΟ Ορμή Ραφαέλα Αραμπατζή η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό των 50 κιλών κορασίδων στο 1ο διεθνές τουρνουά πυγμαχίας που έγινε στο Βρμπας της Σερβίας το διάστημα 24-27 Αυγούστου 2017 υποδέχτηκε την Τρίτη 29 Αυγούστου 2017 στο γραφείο του ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης.

Ο κ. Αναστασιάδης συνεχάρη τη νεαρή αθλήτρια, τον προπονητή της Μπάμπη Αραμπατζή και τον πρόεδρο του ΑΟ Ορμή Βασίλη Βεργόπουλο, ενώ συνομίλησε για αρκετή ώρα μαζί της για τις ανάγκες μιας τέτοιας προετοιμασίας, εκφράζοντας ταυτόχρονα τη στήριξη του δήμου Παγγαίου στη μεθοδική δουλειά και προσπάθεια της ίδιας και του Συλλόγου της.

Παράλληλα, τόνισε ότι τέτοιες διακρίσεις εμπνέουν και παραδειγματίζουν κι άλλους αθλητές να συνεχίσουν τον δύσκολο αγώνα του πρωταθλητισμού ο οποίος είναι συνδεδεμένος με στερήσεις και μεγάλη προσπάθεια. Τέλος, ευχήθηκε στην αθλήτρια υγεία και μελλοντικές διακρίσεις καθώς και κάθε επιτυχία στους εκπαιδευτικούς της στόχους.