Δήμος Παγγαίου: Αγιασμός στα σχολεία παρουσία της διοίκησης του δήμου

Φίλιππος Αναστασιάδης, Χρήστος Μποσμπότης και Γιώργος Καλλινικίδης συνομίλησαν με μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς και ενημερώθηκαν για τις ανάγκες που υπάρχουν σε κάθε σχολική μονάδα

Στον καθιερωμένο αγιασμό των σχολικών μονάδων του δήμου Παγγαίου για την έναρξη της σχολικής χρονιάς παραβρέθηκε σήμερα το πρωί ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης, ο οποίος επισκέφθηκε συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Χρήστο Μποσμπότη και τον γενικό γραμματέα του δήμου Γιώργο Καλλινικίδη, το ΓΕΛ και το Γυμνάσιο Ελευθερούπολης, το 1ο,2ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο Ελευθερούπολης και το ΕΠΑΛ Ελευθερούπολης.

Ο κ. Αναστασιάδης συνομίλησε με μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς και ενημερώθηκε για τις ανάγκες και τα ανοικτά θέματα που υπάρχουν σε κάθε σχολική μονάδα.

Στο ίδιο πλαίσιο, ο δήμαρχος Παγγαίου επεσήμανε: «Με την σημερινή έναρξη των μαθημάτων στα σχολεία, εύχομαι σε όλους τους μαθητές ουσιαστική και γόνιμη διαδρομή στον χώρο της Γνώσης», ενώ ευχήθηκε στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς δύναμη, υπομονή και αντοχή, για να αντεπεξέλθουν με επάρκεια στο έργο και στην αποστολή τους.

Παράλληλα, ανέφερε ότι ο Δήμος Παγγαίου και οι αρμόδιες υπηρεσίες στέκονται αγωγοί στην προσπάθεια των εκπαιδευτικών και των μαθητών για την ολοκλήρωση μιας αποδοτικής σχολικής χρονιάς, παρά τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες και τις συνακόλουθες επιπτώσεις τους.