Ο δήμος Παγγαίου στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Αττικής

Μήνυμα συμπαράστασης του δημάρχου Φίλιππου Αναστασιάδη στους πληγέντες δήμους Μάνδρας-Ειδυλλίας και Μεγαρέων και συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης

«Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων της θεομηνίας που έπληξε τη Δυτική Αττική, την αμέριστη συμπαράσταση στους πλημμυροπαθείς και στους επιχειρηματίες και παράλληλα τις ευχές μου για ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.

Στο ίδιο πλαίσιο θα ήθελα να επισημάνω ότι ο Δήμος Παγγαίου στέκεται αρωγός στους πληγέντες Δήμους Μάνδρας-Ειδυλλίας και Μεγαρέων και ως πρώτη κίνηση συμπαράστασης, οι συνδημότες μας έχουν ήδη προβεί στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης όπως ρούχα και κλινοσκεπάσματα. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να δείξουμε τη στήριξη και την αλληλεγγύη μας στους κατοίκους των περιοχών που ζουν μια άνευ προηγουμένου καταστροφή αλλά και στις δημοτικές αρχές που υπερβαίνουν εαυτούς για να την αντιμετωπίσουν.

Εύχομαι κουράγιο και δύναμη σε όλους όσοι βρίσκονται στο επίκεντρο της τραγωδίας καθώς και σε όσους συμμετέχουν στη μάχη της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης».

Ο δήμαρχος Παγγαίου
Φίλιππος Αναστασιάδης