Στο γραφείο του δημάρχου Παγγαίου μέλη της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας ΑΜ-Θ

Οι αστυνομικοί διαβεβαίωσαν τον Φίλιππο Αναστασιάδη ότι παρόλα τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελληνική Αστυνομία, βρίσκονται πάντα δίπλα στους συμπολίτες τους και θα συνεχίσουν να το κάνουν

Θεσμική συνάντηση πραγματοποίησε το μεσημέρι της Τρίτης 19 Δεκεμβρίου 2017 αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ενώσεως Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης με τον δήμαρχο Παγγαίου Φίλιππο Αναστασιάδη και τον αντιδήμαρχο Χρήστο Μποσμπότη στο δημαρχείο Παγγαίου.

Εκ μέρους του ΔΣ παρευρεθήκαν ο πρόεδρος, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Αναστάσιος Δραγουδάκης, ο Γενικός Γραμματέας, Αστυνόμος Β’ Άγγελος Παπαθεμελής, ενώ το «παρών» έδωσε και ο Διοικητής του Α.Τ. Παγγαίου, Αστυνόμος Α’ Αλέξανδρος Τσακίρης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο και ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα, στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας που διέπει την  Ένωση με τον Δήμο Παγγαίου.

Οι εκπρόσωποι του ΔΣ της Ενώσεως διαβεβαίωσαν τον κ. Αναστασιάδη ότι παρόλα τα τεράστια προβλήματα και τις ελλείψεις που αντιμετωπίζει η Ελληνική Αστυνομία βρίσκονται πάντα δίπλα στους συμπολίτες τους, διαφυλάσσοντας το αγαθό της δημόσιας ασφάλειας με οποιοδήποτε προσωπικό κόστος.

Ο δήμαρχος Παγγαίου επεσήμανε την εποικοδομητική συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία σε τοπικό αλλά και κεντρικό επίπεδο τονίζοντας, μάλιστα, ότι όλα τα ζητήματα  απαιτούν υπεύθυνους χειρισμούς από το σύνολο των εμπλεκόμενων φορέων, δεδομένου ότι άπτονται της ασφάλειας των πολιτών και της κοινωνικής τάξης και ευρυθμίας, γεγονός που αποτελεί προτεραιότητα της τοπικής κοινωνίας.