Δώρο ζωής από το παράρτημα του Νομού Καβάλας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης σε 50 οικογένειες του δήμου Παγγαίου

Μέλη της Ομάδας πραγματοποίησαν διανομή τροφίμων τα οποία προσφέρθηκαν από τα καταστήματα Lidl του Νομού Καβάλας-Τα πρώτα τρόφιμα δόθηκαν στη «Δράση Παγγαίου ΥποστηρίΖΩ»

Iδιαίτερα σημαντική ήταν η στήριξη του παραρτήματος Νομού Καβάλας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης σε 50 περίπου οικογένειες του δήμου Παγγαίου που στερούνται ακόμα τα αναγκαία για τη στοιχειώδη επιβίωσή τους.

Στο πλαίσιο του ανθρωπιστικού έργου που επιτελεί, μέλη της Ομάδας πραγματοποίησαν διανομή τροφίμων τα οποία προσφέρθηκαν από τα καταστήματα Lidl του Νομού Καβάλας. Τα πρώτα τρόφιμα δόθηκαν στη «Δράση Παγγαίου ΥποστηρίΖΩ» παρουσία του αντιδημάρχου Χρήστου Μποσμπότη.

Ο κ. Μποσμπότης ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των ομάδων για την κοινωνική τους προσφορά, υπογραμμίζοντας ότι ο δήμος Παγγαίου θα συνεχίσει να στηρίζει το έργο των εθελοντικών συλλόγων και οργανώσεων που υπηρετούν το κοινωνικό σύνολο και συνεπικουρούν το έργο της Δημοτικής Αρχής, προβαίνοντας σε κάθε ενέργεια που αποσκοπεί στην απρόσκοπτη συνέχιση των δράσεών τους.