Κάλαντα και ευχές «πλημμύρισαν» το δημαρχείο Παγγαίου [φωτογραφίες]

Ο δήμαρχος Φίλιππος Αναστασιάδης δέχτηκε ευχές από δεκάδες πολίτες, από τις στρατιωτικές και αστυνομικές Αρχές και από μικρούς μαθητές οι οποίοι έκλεψαν την παράσταση και κόμισαν το αγνό μήνυμα των Χριστουγέννων

Με… πρώιμα κάλαντα και ευχές γέμισε το κτίριο του δημαρχείου Παγγαίου και το γραφείο του δημάρχου, λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα. Οι πρώτες ευχές δόθηκαν από μαθητές και μαθήτριες από το 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο Ελευθερούπολης, καθώς και νήπια από τον Βρεφονηπιακό Σταθμό «Αστεράκια» όπου με τη συνοδεία των εκπαιδευτικών και των βρεφονηπιοκόμων ευχήθηκαν καλές γιορτές, ενώ παράλληλα έψαλλαν τα κάλαντα στον δήμαρχο Παγγαίου, στους αντιδημάρχους και τους υπαλλήλους του δήμου.

O Φίλιππος Αναστασιάδης δέχτηκε και τις ευχές των δημοτών και των μικρών παιδιών, την επίσκεψη της στρατιωτικής μπάντας της 193 ΜΠΕΠ (MLRS) Ελευθερούπολης, του διοικητή της 193 ΜΠΕΠ (MLRS), Αντισυνταγματάρχη (ΠΒ) Δημητρίου Καβούρη, καθώς και του Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας-Ταξίαρχου Γεώργιου Γκράνα και του Αστυνομικού Υποδιευθυντή Κωνσταντίνου Σιμούδη.

Στο πλαίσιο της ανταλλαγής των καθιερωμένων ευχών ο κ. Αναστασιάδης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εύχομαι το Άγιο Φως των Χριστουγέννων να μας χαρίσει ημέρες αγάπης και γαλήνης. Η νέα χρονιά ας είναι γεμάτη υγεία, ευτυχία, χαρά και αισιοδοξία».

Δείτε φωτογραφίες από τις Χριστουγεννιάτικες επισκέψεις τις οποίες δέχτηκε ο δήμαρχος Παγγαίου