Δήμος Παγγαίου: Πρώτιστο μέλημα η συνέχιση της ανοδικής πορείας της τουριστικής κίνησης

Κατά την πρώτη συνάντηση για το σχέδιο Τουριστικής Προβολής του δήμου για το 2018 «έπεσαν» στο τραπέζι νέες ιδέες και προτάσεις ώστε να ενισχυθεί έτι περαιτέρω ένας από τους βασικούς οικονομικούς πυλώνες της περιοχής

Ιδιαίτερα θετικά συμπεράσματα εξήχθησαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 11 Ιανουαρίου 2018 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο δημαρχείο Παγγαίου στην Ελευθερούπολη.

Η συνάντηση αφορούσε την τουριστική προβολή του δήμου Παγγαίου, στο πλαίσιο απολογισμού της υλοποίησης του Σχεδίου Τουριστικής Προβολής του δήμου του έτους 2017, ενώ έγινε και συζήτηση σχετικά με το Σχέδιο Τουριστικής Προβολής του δήμου για το 2018. Τους επαγγελματίες που κλήθηκαν και παραβρέθηκαν στη συνάντηση ενημέρωσαν ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης, η πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης του δήμου Ελένη Μπενή και ο ειδικός συνεργάτης του δημάρχου Παγγαίου Γιάννης Τσουκαλίδης.

Τονίστηκε η στρατηγική η οποία ακολουθείται από την πλευρά του δήμου και παράλληλα αναφέρθηκαν όλες οι παρεμβάσεις που έγιναν ή προγραμματίζονται να γίνουν, έτσι ώστε να μπορεί ο τόπος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του τουριστικού ρεύματος, βελτιώνοντας ταυτόχρονα τις συνθήκες ζωής των πολιτών και αντιμετωπίζοντας τις ανάγκες που υπάρχουν.

Μετά την ενημέρωση ακολούθησε ένας γόνιμος διάλογος, όπου αποτυπώθηκαν και καταγράφηκαν ιδέες, απόψεις, αλλά και προτάσεις σχετικά με την τουριστική προβολή, την ανάπτυξη και τις ανάγκες που υπάρχουν, ώστε η τουριστική κίνηση στα όρια του δήμου Παγγαίου να συνεχίσει την ανοδική της πορεία.