Ο δήμος Παγγαίου στο πλευρό της νεαρής αθλήτριας του ΑΟ ΟΡΜΗ Ραφαέλας Αραμπατζή

Η τριταθλήτρια του 7ου Διεθνούς Τουρνουά Πυγμαχίας έλαβε τα συγχαρητήρια του δημάρχου Παγγαίου, αλλά και τη διαβεβαίωση ότι η Δημοτική Αρχή θα στηρίξει την προσπάθειά της και στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Ιταλία

Με την αθλήτρια του ΑΟ ΟΡΜΗ Ραφαέλα Αραμπατζή, η οποία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο της κατηγορίας των 48 κιλών στο 7ο Διεθνές Τουρνουά Πυγμαχίας στο Σόμπορ της Σερβίας, στο οποίο συμμετείχαν 194 αθλήτριες πυγμαχίας, συναντήθηκε την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018 ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης.

Ο δήμαρχος Παγγαίου δήλωσε ότι η Ραφαέλα με τις επιτυχίες της τιμά την οικογένειά της, τους προπονητές της, τον τόπο καταγωγής της κι όλους όσοι πιστεύουν στη δύναμη και στη θέλησή της. Συνομίλησε για αρκετή ώρα μαζί της για τις ανάγκες μιας τέτοιας προετοιμασίας, εκφράζοντας ταυτόχρονα την στήριξη του δήμου Παγγαίου στη μεθοδική δουλειά και προσπάθεια της ίδιας και του Συλλόγου της και στο πλαίσιο αυτό, τόνισε χαρακτηριστικά ότι η Δημοτική Αρχή θα στηρίξει την προσπάθεια της νεαρής αθλήτριας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Ιταλία τον προσεχή Απρίλιο.

Η Ραφαέλα Αραμπατζή με τη σειρά της δήλωσε ικανοποιημένη από τη νίκη της και τόσο η ίδια όσο και ο προπονητής της ευχαρίστησαν τον δήμαρχο για την υποστήριξη που της παρέχει ο δήμος Παγγαίου όλα αυτά τα χρόνια. Ο κ. Αναστασιάδης της ευχήθηκε να είναι πάντα υγιής και δημιουργική και να συνεχίσει να πετυχαίνει τους στόχους της σε όλους τους τομείς της ζωής της.