Δέσμευση Αναστασιάδη: Ο δήμος Παγγαίου δε μειώνει για κανέναν λόγο τις παροχές που απολαμβάνουν τα άτομα της τρίτης ηλικίας

Ο δήμαρχος Παγγαίου επανέλαβε για ακόμα μια φορά κατά την κοπή της βασιλόπιτας των μελών του ΚΑΠΗ Ελευθερούπολης ότι η Δημοτική Αρχή με την Κοινωνική Πολιτική την οποία ασκεί αποδεικνύει ότι στο επίκεντρο βρίσκεται πάντα ο άνθρωπος

Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΚΑΠΗ Ελευθερούπολης, την οποία ευλόγησε ο Πρωτοσύγκελλος της Ι.Μ. Ελευθερουπόλεως Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Μπένος, βρέθηκε την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018 ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης, καθώς και πλήθος μελών.

Τα μέλη του ΚΑΠΗ υποδέχτηκαν με χαρά τον κ. Αναστασιάδη με τον οποίο αντάλλαξαν ευχές για υγεία, δύναμη και καλή χρονιά, με τον δήμαρχο να τονίζει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται και στο ΚΑΠΗ Ελευθερούπολης, σημειώνοντας ότι πρώτιστο μέλημα είναι η ικανοποίηση των μελών. Παράλληλα, ανέφερε ότι γι’ ακόμη μια φορά η Δημοτική Αρχή με τις ποικίλες δράσεις στον τομέα της Κοινωνικής Πολιτικής, αποδεικνύει ότι στο επίκεντρο βρίσκεται ο άνθρωπος κι ότι δε μειώνει για κανέναν λόγο, καμία από τις παροχές που απολαμβάνουν τα άτομα της τρίτης ηλικίας, παρά τις σημαντικές ελλείψεις σε προσωπικό.

Στο ίδιο πλαίσιο σύστησε στα μέλη τον νέο πρόεδρο του ΝΠΔΔ «Κοινωνική Φροντίδα και Προσχολική Αγωγή Δήμου Παγγαίου» Τάσο Μεταξά, ο οποίος τόνισε, από την πλευρά του, ότι βασική του επιδίωξη είναι η αγαστή συνεργασία με τους υπαλλήλους του ΝΠΔΔ, με στόχο την ικανοποίηση των μελών του ΚΑΠΗ, καθώς και όλων όσοι απολαμβάνουν τις υπηρεσίες και των υπόλοιπων δομών του ΝΠΔΔ.

H υπεύθυνη του ΚΑΠΗ, Κοινωνική Λειτουργός Δήμητρα Αβραμίδου, έκανε λόγο για ικανοποίηση από μέρους των μελών του ΚΑΠΗ, ενώ επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ότι οι υπάλληλοι των δομών είναι ανοιχτοί σε οποιαδήποτε πρόταση των μελών, που μπορεί να συμβάλλει στην βελτίωση των παροχών.

Το «παρών» έδωσε και ο γενικός γραμματέας του δήμου Γιώργος Καλλινικίδης, υπάλληλοι και μέλη του ΚΑΠΗ Ελευθερούπολης, των δομών «Βοήθεια στο Σπίτι» Ελευθερούπολης και «Κέντρου Κοινότητας» του δήμου, καθώς και η διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Ελευθερούπολης Κιάρα Ντι-Νάπολι.