Δήμος Παγγαίου: Στον δρόμο της αξιοποίησης της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Ελευθερούπολης

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκε η πρόταση και το αίτημα για αξιοποίηση της στρατιωτικής Λέσχης από τον δήμο

Το ενδεχόμενο και η διαδικασία αξιοποίησης του κτιρίου της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Ελευθερούπολης ήταν το θέμα της συνάντησης εργασίας που είχε το μεσημέρι της Τετάρτης 16 Μαΐου 2018 στο γραφείο του ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης με αντιπροσωπεία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με επικεφαλής τον Διευθυντή της Υπηρεσίας Αξιοποίησης Ακινήτων των Ενόπλων Δυνάμεων Γεώργιο Ζησιμάτο.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ακόμη η ειδική σύμβουλος του υπουργού Εθνικής Άμυνας Κατερίνα Παληοδήμου, ο Τμηματάρχης Ανάπτυξης και Αξιολόγησης Ακινήτων των Ενόπλων Δυνάμεων, Συνταγματάρχης Φώτης Ιωακειμίδης και ο Γενικός Γραμματέας του δήμου Παγγαίου Γιώργος Καλλινικίδης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε η πρόταση και το αίτημα του δήμου Παγγαίου για αξιοποίηση της στρατιωτικής Λέσχης από τον δήμο, ενώ τονίστηκαν και τα θετικά βήματα που γίνονται στην κατεύθυνση αυτή. Μετά τη συνάντηση η αντιπροσωπεία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας επισκέφθηκε τον χώρο της Λέσχης, προκειμένου να διαπιστώσει την κατάσταση του κτιρίου.