Πρώτο κουδούνι στα σχολεία του δήμου Παγγαίου παρουσία του Φίλιππου Αναστασιάδη [φωτογραφίες]

Το μήνυμα του δημάρχου Παγγαίου για τη νέα σχολική χρονική και οι στόχοι της Δημοτικής Αρχής για την εκπαιδευτική κοινότητα του δήμου

Το πρώτο κουδούνι της σχολικής χρονιάς χτύπησε και ο δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης, παρέστη στον καθιερωμένο αγιασμό στο σύνολο των σχολικών μονάδων της έδρας του δήμου Παγγαίου, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Παγγαίου, Κώστα Γάκη, τους αντιδημάρχους, Χρήστο Μποσμπότη και Κώστα Τσάκαλο, καθώς και τον γενικό γραμματέα του δήμου, Γιώργο Καλλινικίδη.

Ο κ. Αναστασιάδης συνομίλησε με μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς και ενημερώθηκε για τις ανάγκες και τα ανοικτά θέματα που υπάρχουν σε κάθε σχολική μονάδα, τονίζοντας ότι τόσο ο ίδιος προσωπικά, όσο και οι συνεργάτες του και οι υπάλληλοι του δήμου Παγγαίου βρίσκονται σε διαρκή επαφή με την εκπαιδευτική κοινότητα για την καλύτερη δυνατή λειτουργία των σχολικών μονάδων.

Παράλληλα, ο δήμαρχος Παγγαίου στο μήνυμά του με αφορμή την έναρξη της νέας χρονιάς, εξέφρασε την άποψη ότι παρά τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες και τις συνακόλουθες επιπτώσεις τους, η Παιδεία αποτελεί θεμέλιο και εχέγγυο για την κοινωνία, την ατομική πρόοδο και εξέλιξη κάθε ανθρώπου.

Στο ίδιο πλαίσιο επεσήμανε ότι η Δημοτική Αρχή, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να δημιουργηθούν οι ιδανικές συνθήκες, που θα δώσουν τη δυνατότητα στους μαθητές των σχολείων του δήμου Παγγαίου να φοιτούν σε ένα αξιοπρεπές και λειτουργικό περιβάλλον, ώστε απρόσκοπτα να αφοσιώνονται στη μάθηση, υπό την καθοδήγηση των γονέων και των εκπαιδευτικών.