«Ποδήλατο – τρόπος άθλησης – τρόπος ζωής»

8η Ποδηλατοδρομία στη Δημοτική Ενότητα Πιερέων του Δήμου Παγγαίου από τον Πλατανότοπο έως την Αυλή

Ο Δήμος Παγγαίου και η Κοινωφελής Επιχείρηση με το σύνθημα «Ποδήλατο – τρόπος άθλησης – τρόπος ζωής» καλούν όλους τους φίλους του ποδηλάτου, μικρούς και μεγάλους, να βρεθούν για όγδοη συνεχόμενη χρονιά, στη Δημοτική Ενότητα Πιερέων, την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018.

Οι «φίλοι» του ποδηλάτου πραγματοποιώντας μια ιδιαίτερου φυσικού κάλους διαδρομή θα ξεκινήσουν από την Τοπική Κοινότητα Πλατανοτόπου και διαμέσου της Δημοτικής Κοινότητας Μουσθένης και των Τοπικών Κοινοτήτων Πυργοχωρίου και Μελισσοκομείου, θα τερματίσουν στην πλατεία της Τοπικής Κοινότητας Αυλής.

Η αφετηρία έχει καθοριστεί στην περιοχή Καϊνάκια στην Τοπική Κοινότητα Πλατανοτόπου  στις 11:00 π. μ. και ώρα προσέλευσης στις 10.30 π. μ., οπότε και θα πραγματοποιηθούν οι εγγραφές και οι σχετικές δηλώσεις των συμμετεχόντων. Μετά τον τερματισμό, η Κοινωφελής Επιχείρηση θα κληρώσει, για τους ανήλικους συμμετέχοντες, ένα ποδήλατο και δύο κράνη ποδηλασίας.

Δικαίωμα  συμμετοχής στην 8η Ποδηλατοδρομία έχουν μαθητές Δημοτικού σχολείου, Γυμνασίου και Λυκείου καθώς και ενήλικες, άνδρες και γυναίκες.