Η τρίτη ηλικία εκπαιδεύεται στους Η/Υ…

Μαθήματα διαχείρισης υπολογιστών και ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο στην Ελευθερούπολη, μέσω της δράσης της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας «Όλοι μαζί μπορούμε και στη Γνώση» και του Δήμου Παγγαίου

Η Αστική μη Κερδοσκοπική εταιρεία «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και το Διεθνές Ινστιτούτο Κυβερνοασφάλειας – CSI Institute του οποίου ηγείται ο Αντιστράτηγος ε.α. ΕΛ.ΑΣ. Μανώλης Σφακιανάκης, με τη στήριξη της ΚΕΔΕ, ενώνουν τις δυνάμεις τους με σκοπό να δώσουν τη δυνατότητα σε άτομα της τρίτης ηλικίας απ’ όλη την Ελλάδα, να εκπαιδευτούν, δωρεάν, στη διαχείριση ηλεκτρονικών υπολογιστών και ασφαλούς πλοήγησης στο Διαδίκτυο.

Έτσι, στον Δήμο Παγγαίου και συγκεκριμένα στην αίθουσα ηλεκτρονικών υπολογιστών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ελευθερούπολης, από την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου έως και την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί ένας μηνιαίος εκπαιδευτικός κύκλος  ο οποίος θα περιλαμβάνει 2 δίωρα την εβδομάδα (Δευτέρα και Τετάρτη 17:00- 19:00), ενώ για τη διδασκαλία των συμμετεχόντων θα υπάρχει εξειδικευμένο προσωπικό μαζί με τους αντίστοιχους ηλεκτρονικούς υπολογιστές για την εκμάθηση αυτών.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία Δήμαρχου – 2592350004 (κ. Κεβίδου).