Πολύς κόσμος στη Γιορτή Τσίπουρου στη Νέα Πέραμο [Φωτογραφίες]

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε και φέτος η διοργάνωση που πραγματοποιείται στον πεζόδρομο του χωριού, όπου προσφέρθηκε τσίπουρο από τοπικούς παραγωγούς, ψητές σαρδέλες και εδέσματα

Ο Δήμος Παγγαίου και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Παγγαίου διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία, την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018, την «Γιορτή Τσίπουρου». Πλήθος επισκεπτών, από την ευρύτερη περιοχή  και τους όμορους νομούς, βρέθηκε στον πεζόδρομο της Νέας Περάμου, δοκίμασε τσίπουρο από τοπικούς παραγωγούς και γεύτηκε ψητές σαρδέλες και εδέσματα. Στην έναρξη της εκδήλωσης έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός που σηματοδοτεί την έναρξη της χρονιάς για τους αμβυκούχους της περιοχής.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Παγγαίου ευχαριστεί θερμά την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας για τη συνδιοργάνωση, το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Περάμου για τη συνδρομή του στη ρύθμιση της κυκλοφορίας, τον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Νέας Περάμου για την παραχώρηση των καθισμάτων, τους Χρήστο Πριονίδη και Ανέστη Τριανταφυλλίδη καθώς και τα καΐκια Κωνσταντή και Σπυρίδων- Άγιος Γεώργιος για την προσφορά τους, τους τοπικούς συμβούλους και τους υπαλλήλους του Δήμου Παγγαίου.

Στο ίδιο πλαίσιο ευχαριστεί, τον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Νέας Περάμου, τον Πολιτιστικό Εξωραϊστικό Σύλλογο Νέα Ηρακλείτσας «Άγιος Γεώργιος», τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ελευθερών, τον Σύλλογο Προυσαλιωτών Καβάλας, τον Σύλλογο Μυτιληναίων Καβάλας και την χορωδία της Αδελφότητας των Απανταχού Ηρακλειτσιανών για την παρουσία τους.