Το KAVALA POST πήγε… Ισπανία μέσω της στολισμένης Ελευθερούπολης!

Το Ελληνο-Ισπανικό Εμπορικό Επιμελητήριο επέλεξε την εικόνα του στολισμένου δημαρχείου της έδρας του δήμου Παγγαίου για να ευχηθεί καλά Χριστούγεννα, «εκθειάζοντας» τον δήμο σε όλη την Ευρώπη

Πώς λένε «καλά Χριστούγεννα» στα Ισπανικά; Μα με προφορά από το… Παγγαίο! Αυτό, τουλάχιστον, «πρεσβεύει» το Ελληνο-Ισπανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, το οποίο επέλεξε για την κάρτα των Χριστουγεννιάτικων ευχών του μια στολισμένη γωνιά του δήμου Παγγαίου, μπροστά από το δημαρχείο, αξιοποιώντας τη φωτογραφία του ρεπορτάζ του KAVALA POST και του Θανάση Σοφιανού για την στολισμένη έδρα του δήμου Παγγαίου (δείτε το ρεπορτάζ εδώ).

Η ευχετήρια κάρτα του Επιμελητηρίου

Μάλιστα, η διευθύντρια του Επιμελητηρίου έστειλε μήνυμα στον δήμαρχο Παγγαίου, Φίλιππο Αναστασιάδη, εκθειάζοντας έμμεσα τον Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο, εξυπηρετώντας τον στόχο του φορέα για να «Φέρουμε την Ελλάδα και την Ισπανία πιο κοντά» και συνάμα, κάνοντας για μια ακόμα φορά… διάσημο τον δήμο σε όλη την Ευρώπη!

Αναλυτικά το μήνυμα Miriam Rodríguez Ruiz

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε του Δήμου Παγγαίου,
Είμαστε από το Ελληνο-Ισπανικό Εμπορικό Επιμελητήριο στην Μαδρίτη Ισπανίας και φέτος, σύμφωνα με το στόχο μας «Φέρνουμε την Ελλάδα και την Ισπανία πιο κοντά», διαλέξαμε την εικόνα του όμορφου βραδινού χριστουγεννιάτικου στολισμού του Δημαρχείου σας για να ευχηθούμε καλές γιορτές τους φίλους, συνεργάτες και μέλη μας. Για αυτό και επικοινωνούμε μαζί σας για να σας το ενημερώνουμε και ότι βάλαμε και το όνομα του Δήμου σας κάτω από την φωτογραφία.

Σας ευχόμαστε καλές γιορτές!
Miriam Rodríguez Ruiz
Directora/Διευθύντρια