Νέα Πέραμος Καβάλας: Χριστούγεννα με φωταγώγηση δέντρου και… ιστιοπλοϊκού [φωτογραφίες]

Μεγάλοι... ανταγωνιστές της φωτεινότητας του δέντρου ήταν η τελευταία πανσέληνος του 2018, τα φαναράκια τα οποία «έπλεαν» στον ουρανό και ένα σκάφος το οποίο έδωσε τον τόνο που... αρμόζει σε ένα παραθαλάσσιο μέρος

Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της Νέας Περάμου του δήμου Παγγαίου το βράδυ του Σαββάτου 22 Δεκεμβρίου 2018 δεν ήταν… μόνη της, καθώς «συμπαραστάτες» και συνάμα… ανταγωνιστές της φωτεινότητας του δέντρου ήταν τα φαναράκια τα οποία άφησαν στον ουρανό της Νέας Περάμου μικροί και μεγάλοι, η τελευταία πανσέληνος του 2018 και ένα φωτισμένο ιστιοπλοϊκό σκάφος από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Καβάλας Δήμου Παγγαίου, όπως, άλλωστε, αρμόζει σε ένα παραθαλάσσιο μέρος.

Η φωταγώγηση του δέντρου, η οποία έγινε παρουσία της αντιδημάρχου του δήμου Παγγαίου, Ελένης Μπενή, του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Περάμου, Μάκη Ζουμπλιού, του… Άη Βασίλη ο οποίος μοίρασε δώρα στα παιδιά και πλήθους κόσμου, συνοδεύτηκε από μουσική, δράσεις για παιδιά, αλλά και για μεγάλους, αλλά και καραόκε.

Παρά το κρύο και την υγρασία, όσοι βρέθηκαν στο παράλιο μέτωπο του δήμου Παγγαίου γιόρτασαν και με το παραπάνω την έναρξη της εορταστικής περιόδου, προσμένοντας ένα πιο αισιόδοξο και γεμάτο χαρές 2019.

Δείτε φωτογραφίες από τις… φωταγωγήσεις στη Νέα Πέραμο