Παραλία Οφρυνίου: Χριστούγεννα με ένα σημαντικό κοινωνικό μήνυμα από τα παιδιά [φωτογραφίες]

Τι ζήτησαν από τον Άη Βασίλη, μέσα από μια εντυπωσιακή επίδειξη aerial dance-Μέχρι αγώνες... κουραμπιέδων εναντίον μελομακάρονων περιελάμβαναν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στη Δημοτική Ενότητα Ορφανού

Τα είχε όλα η παραλία Οφρυνίου στη Δημοτική Ενότητα Ορφανού του δήμου Παγγαίου, το μεσημέρι της Κυριακής 23 Δεκεμβρίου 2018: Από Christmas zumba και βόλτα με τρενάκι μέχρι αγώνες survivor μεταξύ… κουραμπιέδων και μελομακάρονων.

Άλλωστε από την αρχή ο καιρός ήταν σύμμαχος για την πραγματοποίηση των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, οι οποίες επικεντρώθηκαν στα μικρά παιδιά, ωστόσο και οι μεγάλοι δεν έμειναν… παραπονεμένοι από το φαγητό και το κρασί.

Ωστόσο, οι φετινές εκδηλώσεις είχαν και ένα σημαντικό κοινωνικό μήνυμα, το οποίο διέδωσαν εν είδει μηνύματος στον Άη Βασίλη οι αθλητές και οι αθλήτριες του Αθλητικού Συλλόγου «Στρυμόνας» και μάλιστα με έναν πρωτότυπο και συνάμα εντυπωσιακό τρόπο, μέσα από μια επίδειξη aerial dance, ενώ τα μπλουζάκια τους περνούσαν ξεκάθαρα την πρόθεσή τους: Stop bullying!

Στο τέλος των εκδηλώσεων οι συμμετέχοντες στις δράσεις ευχαρίστησαν την αντιδήμαρχο της Δημοτικής Ενότητας Ορφανού, Όλγα Αμπατζιά για τη φιλοξενία και όλους όσοι συνεργάστηκαν για την υλοποίησή τους, συνοδεία των καθιερωμένων ευχών για καλά Χριστούγεννα.

Δείτε φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις