Δήμος Παγγαίου: Την τιμητική τους είχαν το ΚΑΠΗ Ελευθερούπολης και το Παράρτημα Χρονίων Παθήσεων [φωτογραφίες]

Κοπές Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, ανταλλαγή ευχών σε ένα οικογενειακό κλίμα και δήλωση στήριξης της Δημοτικής Αρχής στο έργο και στις ανάγκες των Δομών

Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΚΑΠΗ Ελευθερούπολης, την οποία ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλως κ. Χρυσόστομος, βρέθηκε ο δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης, καθώς και πλήθος μελών του ΚΑΠΗ.

Τα μέλη του ΚΑΠΗ υποδέχτηκαν με χαρά τον κ. Αναστασιάδη με τον οποίο αντάλλαξαν ευχές για υγεία, δύναμη και καλή χρονιά, με τον δήμαρχο να τονίζει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται και στο ΚΑΠΗ Ελευθερούπολης, σημειώνοντας ότι πρώτιστο μέλημα είναι η ικανοποίηση των μελών, ενώ επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ότι η Δημοτική Αρχή είναι ανοιχτή σε οποιαδήποτε πρότασή τους, η οποία μπορεί να συμβάλλει στην βελτίωση των παροχών.

Το «παρών» έδωσε και ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ, Τάσος Μεταξάς, ο αντιδήμαρχος, Κωνσταντίνος Τσάκαλος, ο γενικός γραμματέας του Δήμου, Γιώργος Καλλινικίδης, ο δημοτικός σύμβουλος, Ανδρέας Καλλινικίδης, υπάλληλοι και μέλη του ΚΑΠΗ Ελευθερούπολης, του ΝΠΔΔ «Κοινωνική Φροντίδα και Προσχολική Αγωγή Δήμου Παγγαίου» της δομής «Βοήθεια στο Σπίτι» Ελευθερούπολης και του «Κέντρου Κοινότητας» του δήμου.

Παρουσία του δημάρχου Παγγαίου η κοπή πίτας του Παραρτήματος Χρονίων Παθήσεων στην Ελευθερούπολη

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα, γεμάτη ευχές και αισιοδοξία, πραγματοποιήθηκε η τελετή κοπής της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, στον χώρο του Παραρτήματος Χρονίων Παθήσεων Καβάλας στην Ελευθερούπολη.

Η τελετή της κοπής της πίτας και η ευλογία της έγινε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομο, παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου, του δημάρχου Παγγαίου, Φίλιππου Αναστασιάδη, λοιπών τοπικών αρχών και φορέων, συγγενών των περιθαλπομένων και φίλων της Δομής.