Παγγαίο-Γαλλία… συμμαχία στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Αντιπροσωπεία του Ville d' Antony με επικεφαλής τον δήμαρχο θα βρεθεί στον δήμο Παγγαίου, ως απόρροια της αδελφοποίησης των δύο περιοχών, με στόχο την περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεών τους σε πολλά επίπεδα

Ο δήμαρχος του Ville d’ Antony, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία 7 δημοτικών συμβούλων και υπηρεσιακών παραγόντων θα βρίσκεται από τις 21 μέχρι τις 25 Μαρτίου στον δήμο Παγγαίου. Ο λόγος είναι οι ιδιαίτερες σχέσεις των δύο περιοχών, οι οποίες είναι αδελφοποιημένες και ο στόχος συνοψίζεται στην περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεών τους, συμπεριλαμβανομένης και της ανταλλαγής ιδεών, τεχνογνωσίας, αλλά και μαθητών.

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019 η αντιπροσωπεία των Γάλλων θα επισκεφτεί το δημαρχείο του δήμου στην Ελευθερούπολη, παρουσία και του Γάλλου προξένου στη Θεσσαλονίκη, ενώ θα ακολουθήσει σύσκεψη σχετικά με μορφωτικές και αθλητικές ανταλλαγές.

Την Κυριακή 24 Μαρτίου 2019 οι Γάλλοι φιλοξενούμενοι θα βρεθούν στην εκκίνηση του Παπαχρηστίδειου Δρόμου και κατόπιν θα τους υποδεχτεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος, ενώ αμέσως μετά θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στις κατασκηνώσεις στις οποίες το καλοκαίρι θα φιλοξενηθούν 30 παιδιά από το Ville d’ Antony.

Τη Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019 θα παρακολουθήσουν όλο το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων και την παρέλαση, υπό τον ήχο του Εθνικού Ύμνου και της Μασσαλιώτιδας.