Διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες του δήμου Παγγαίου

Η δράση αποτέλεσε πρωτοβουλία του ΝΠΔΔ «Κοινωνική Φροντίδα και Προσχολική Αγωγή» και υλοποιήθηκε από το προσωπικό των δομών «Βοήθεια στο Σπίτι» με τη δέουσα διακριτικότητα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η μεγάλη διανομή τροφίμων, ενόψει των εορτών του Πάσχα, σε άπορες οικογένειες του δήμου Παγγαίου, καθώς και σε δημότες που έχουν πληγεί από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης, με τη δέουσα διακριτικότητα και σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε ωφελούμενου.

Η εν λόγω δράση αποτέλεσε πρωτοβουλία του ΝΠΔΔ «Κοινωνική Φροντίδα και Προσχολική Αγωγή», ενώ η διανομή πραγματοποιήθηκε από το προσωπικό των δομών «Βοήθεια στο Σπίτι».

Η διανομή δωρεάν τροφίμων, αποτελεί μέρος της ευρύτερης προσπάθειας του δήμου Παγγαίου για την αντιμετώπιση της οικονομικής δυσχέρειας που βιώνουν πολλές οικογένειες στην περιοχή.

Το προσωπικό των δομών «Βοήθεια στο Σπίτι» του δήμου Παγγαίου, με μεγάλη διάθεση προσφοράς και βαθύ αίσθημα αλληλεγγύης, καταβάλλει κάθε χρόνο, κάθε δυνατή προσπάθεια προς την κατεύθυνση αυτή, ενώ συνεχίζει σταθερά την αναζήτηση ακόμα περισσότερων χορηγιών, προκειμένου να ενισχυθεί περαιτέρω η παρεχόμενη βοήθεια στους πολίτες που αποδεδειγμένα τη χρειάζονται.