Οι υποψήφιοι του Φίλιππου Αναστασιάδη μάς συστήνουν τον Φίλιππο Αναστασιάδη…

Οι συνεργάτες του δημάρχου Παγγαίου πλέκουν το εγκώμιο του-Το «ευχαριστώ» της ομάδας του δημάρχου, ο απολογισμός των 5 ετών διοίκησης και οι στόχοι για το μέλλον

Με μια… αντίστροφη διαδικασία, μέσα από ένα σύντομο, αλλά περιεκτικό κείμενο, οι συνεργάτες -υποψήφιοι και μη- του δημάρχου Παγγαίου, Φίλιππου Αναστασιάδη, πλέκουν το εγκώμιό του, τον ευχαριστούν για τα 5 χρόνια συνεργασίας και υπόσχονται ακόμα περισσότερη δουλειά για το μέλλον.

Το «ευχαριστώ» των συνεργατών του δημάρχου Παγγαίου

Συνδημότισσες και συνδημότες,
Είμαστε οι συνεργάτες του Φίλιππου, Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ, όπως λέει ο ίδιος…

Πέρασαν κιόλας πέντε χρόνια κοινής πορείας και για όλους εμάς που δώσαμε μαζί του σχεδόν το σύνολο του χρόνου μας και των προσπαθειών μας για τα θέματα του Δήμου. Οι επικείμενες εκλογές είναι ο πρώτος μεγάλος σταθμός αυτής της πρωτοβουλίας. Πολλή δουλειά, στόχοι, προβλήματα της καθημερινότητας, στενοχώριες, διαφωνίες, περίσκεψη και δημιουργία.

Σήμερα, όλοι εμείς, που ο Φίλιππος μας επέλεξε και μας έκανε ομάδα, αισθανόμαστε ευθύνη αλλά και πραγματικά τυχεροί που ανήκουμε σε αυτήν! Στηρίζουμε τον Φίλιππο για το ήθος, την εντιμότητα, την καθαρότητα, τη διαφάνεια, τις γνώσεις και την ικανότητα να διοικήσει με όραμα τον Δήμο Παγγαίου.

Μεθοδικός, ακούραστος και αποτελεσματικός, μας κάνει να απορούμε για την ενέργεια, την καθαρή σκέψη, τη νηφαλιότητα και τη δικαιοσύνη του. Ξέρει να ακούει, να παίρνει πρωτοβουλίες και να δίνει λύσεις εκεί που όλα φαντάζουν δύσκολα και ακατόρθωτα.

Δεν ξεχνά ποτέ αυτά που του λέμε και αυτά που μας λέει! Η μεθοδικότητα και η τελειομανία του μας παρασέρνουν. Είμαστε με τον Φίλιππο, γιατί δεν φοβάται τις συγκρούσεις μα ούτε και τις επιδιώκει. Αποφασιστικός, δημιουργικός και καινοτόμος. Βλέπεις ατόφια την ενεργητικότητα και αληθινή τη χαρά του.

Διακρίνεις την απογοήτευση, την πίκρα ή την ευγνωμοσύνη και έτσι τον εμπιστεύεσαι χωρίς περισπασμούς. Διαφανής άνθρωπος, γνήσιος, με καθαρό βλέμμα. Εκείνους με το καθαρό βλέμμα μην τους φοβάστε.

Παρά τους λαϊκισμούς και τα κάτω από τη μέση χτυπήματα των αντιπάλων του, έχει το σθένος να εναντιώνεται σε παλαιοκομματικές πρακτικές και συμπεριφορές, σε θρασείς ανθρώπους, σε αδυναμίες και ανικανότητες. Μετά από πέντε χρόνια συνεχίζει ακόμα να μας εκπλήσσει με την ενέργεια και την αποφασιστικότητά του.

Μπήκε μπροστάρης σε μείζονα και «καυτά» για άλλους θέματα, όπως το «προσφυγικό» και το «Μακεδονικό» και πήρε πρωτοβουλίες που βγάζουν τον τόπο μας από την μιζέρια και την εσωστρέφεια!

Όλοι εμείς οι συνεργάτες του, παραμένουμε ενωμένοι στο πλευρό του και είμαστε περήφανοι που μοιραζόμαστε μαζί του τους ίδιους προβληματισμούς, την ίδια αγάπη και τους ίδιους στόχους! Με σεβασμό στις παραδόσεις, στις αξίες με τις οποίες μεγαλώσαμε, στην αλληλεγγύη, στη διαφορετικότητα και στην τήρηση των νόμων, αλλά και στον ίδιο, δηλώνουμε ότι είμαστε μαζί του και τον ευχαριστούμε για το όμορφο ταξίδι!!!!
Οι συνεργάτες του…